Επιμνημόσυνη δέηση από τον Δήμο Καλύμνου για τους πεσόντες αξιωματικούς των Ιμίων

Ο Δήμος Καλύμνου διοργανώνει και φέτος επιμνημόσυνη δέηση για τους αξιωματικούς που έχασαν τη ζωή τους στα Ίμια το 1996.

Ειδικότερα στην πρόσκλησή του αναφέρει τα εξής:

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε την Κυριακή 28/1/2018 στο καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο των αξιωματικών, που έχασαν τη ζωή τους υπηρετώντας την πατρίδα στην κρίση των Ιμίων τον Ιανουάριο του 1996.

Η επιμνημόσυνη δέηση θα ψαλεί στον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και ώρα 11.15 π.μ. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο κος Γ. Χατζηθεοδώρου καθ/της Μουσικής & Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Αναγνωστηρίου «Αι Μούσαι».

Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ιμίων από τις πολιτικές στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές του τόπου.

Στην τελετή καλούνται να παρευρεθούν οι φρουρές των σημαιών όλων των σχολείων Α' Βάθμιας και Β΄Βάθμιας Εκπαίδευσης, ομάδα των οδηγών και προσκόπων καθώς και η Φιλαρμονική του Δήμου.

Το Γ.Ε.Ν. παρακαλείται, όπως μεριμνήσει για ολιγόωρη παραμονή του Π.Ν. εντός του Λιμένος Καλύμνου και στην -κατά την κρίση του- συμμετοχή στην ανωτέρω εκδήλωση.

Παρακαλείσθε να τιμήσετε με την παρουσία σας την ιερή αυτή εκδήλωση χρέους και ευγνωμοσύνης προς τους ηρωικούς πεσόντες. Τελετάρχης της εκδήλωσης ορίζεται ο Διακομιχάλης Βασίλης με βοηθό τον Χαλιπήλια Ιωάννη.