«Χρυσός» βαθμός στον Κορυδαλλό για τον Διαγόρα

Θετικό αποτέλεσμα πήρε στον Κορυδαλλό από την Προοδευτική ο Διαγόρας.

Η λευκή ισοπαλία, αποφέρει ένα βαθμό στους «κυανέρυθρους», που μπορεί να βλέπουν επτά βαθμούς μπροστά τον πρωτοπόρο πια Εθνικό, αλλά δεν το βάζουν κάτω, αφού έχουν ένα μάτς λιγότερο.

Αναφερόμενος μετά τη λήξη του αγώνα, ο Νίκος Παντέλης τόνισε:

«Για μας είναι ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα, καθώς αγωνιστήκαμε σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Θεωρώ πώς από την στιγμή που έχουμε κάνει το ρεπό μας, πώς στις επόμενες δυο τρεις αγωνιστικές, θα αποτυπωθεί και η πραγματική θέση του Διαγόρα στον Όμιλο».

Τιμήθηκε ο Πέτρος Ρουτζιέρης
Είναι γνωστό πώς ο Πέτρος Ρουτζιέρης είχε σαν ποδοσφαιριστής, πολύ καλή πορεία με τη φανέλα της Προοδευτικής. Αυτός είναι ο λόγος που η νυν Διοίκηση της ομάδας του Κορυδαλλού τον βράβευσε στο Κυριακάτικο ματς, απονέμοντας του τιμητική πλακέτα.

Για τον λόγο αυτό και η Διοίκηση του γηραιού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας συγχαίρει τον κ. Πέτρο Ρουτζιέρη, Τεχνικό Διευθυντή του Γ.Σ. Διαγόρας, που τιμήθηκε από τη Διοίκηση της Προοδευτικής για την προσφορά του ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Κορυδαλλού.

Επίσης, ευχαριστεί την Προοδευτική, για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή του «Γηραιού» στον εκτός έδρας αγώνα του. Παρόμοιες ενέργειες πάντα βοηθούν στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου».