Χοροεσπερίδα του συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου με την ευκαιρία κοπής της πίτας του, διοργανώνει κοινωνική εκδήλωση – χοροεσπερίδα για τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου την Παρασκευή 26.01 στις 21:00 στην αίθουσα Arion Palace. 

Αποκλειστικός σκοπός της εκδήλωσης είναι φιλανθρωπικός, η συγκέντρωση δηλαδή χρημάτων για την στήριξη των δομών πρόνοιας του νησιού μας.

Η κάρτα εισόδου πωλείται 30 ευρώ και περιλαμβάνει απεριτίφ, πλήρες μενού, απεριόριστο ποτό καθώς και διασκέδαση με ζωντανή ορχήστρα.Κοντά μας θα είναι η Ελένη Καρανάση με την ορχήστρα της καθώς και ο Μανώλης Καμπούρης και ο Αντώνης Σιγανός που αφιλοκερδώς θα ντύσουν μουσικά την βραδιά μας. 

Ο ΣΔΞΡ καλεί όλους του φίλους και συνεργάτες του να υποστηρίξουν αυτήν την προσπάθεια για ενίσχυση των ιδρυμάτων και δομών πρόνοιας του νησιού μας και υπόσχεται μια χαρούμενη και εορταστική βραδιά γεμάτη κέφι, χορό, τραγούδι και ποτό, λίγο πριν ανοίξει η αυλαία για μία νέα ελπιδοφόρα τουριστική περίοδο.  Πληροφορίες για αγορά προσκλήσεων στο 6977679001, 6974411165, 6937065236.