«Λουκέτο» λόγω οφειλών μπήκε σήμερα στο Θέρμαι!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ήδη η εξέλιξη αυτή ήταν γνωστό ότι επρόκειτο να σημειωθεί από το φθινόπωρο οπότε και ο εκκαθαριστή της εταιρείας Μάριος Μαραβέλιας είχε κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες δια του δικηγόρου κ. Γ. Λαμπαδάκη για την εκτέλεση της 201/2017 απόφασης απόδοσης του μισθίου στο πάρκο του Θέρμαι, λόγω οφειλών.

Η μισθώτρια εταιρεία από την πλευρά της έχει ασκήσει ανακοπή κατά της διαταγής απόδοσης του μισθίου και αναμένεται να εξεταστεί το επόμενο διάστημα. Σε κάθε περίπτωση ήδη από χθες η εταιρεία είχε αρχίσει να αφαιρεί εξοπλισμό από το κτήριο εν αναμονή της σημερινής εξέλιξης.


Σημειώνεται πως η μίσθωση του ΘΕΡΜΑΙ έγινε μετά από διαγωνισμό τον Νοέμβριο του 2007 και αφορούσε τον ακάλυπτο χώρο του δημοτικού πάρκου που βρίσκεται στις οδούς Δημοκρατίας και Αλεξάνδρου Διάκου, επιφάνειας 4.600 τ.μ. με
υφιστάμενο κτίσμα επιφάνειας περίπου 170 τ.μ., προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Το αρχικό μίσθωμα του ακινήτου ανέρχονταν στις 8.000 ευρώ μηνιαίως ωστόσο με τις αναπροσαρμογές ανέρχονταν περίπου στις 10.000 ευρώ μηνιαίως, ενώ η υπογραφείσα σύμβαση μίσθωσης λήγει κανονικά στο τέλος Νοεμβρίου 2019.

Το ποσό που οφείλει, σύμφωνα με πληροφορίες, η μισθώτρια εταιρεία για ενοίκια ξεπερνά τις 230.000 ευρώ.