Σημαντικές διακρίσεις  για ξενοδοχεία της Ρόδου

Σημαντικές επιτυχίες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο κατέγραψαν στις προτιμήσεις του ταξιδιωτικού κοινού του tripadvisor για μια ακόμη χρονιά, ξενοδοχεία της Ρόδου και της Κω.

Πιο συγκεκριμένα το Lindos Blu φιγουράρει σε δύο διαφορετικές λίστες. Στη δημοφιλέστερη και πιο γνωστή, με τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης, καταλαμβάνει την 25η θέση. Αντίστοιχα στην κατηγορία με τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία της ηπείρου για ρομαντικές αποδράσεις, βρίσκεται στην 9η θέση! 

Ένα ακόμη ξενοδοχείο από την Ρόδο, βρίσκεται σε περίοπτη θέση, στην κατηγορία με τα 25 πιο οικονομικά καταλύματα της Ευρώπης.

 

 

Πρόκειται για το Filoxenia Hotel Apartments στη Θολό, το οποίο το συναντάμε στην 14η θέση της σχετικής λίστας. Λίγο πιο πάνω και συγκεκριμένα στην 11η θέση της ίδιας κατηγορίας είναι το Alice Springs Hotel στην Κω.

Τέλος δύο ακόμη γνωστές τουριστικές επιχειρήσεις από το νησί του Ιπποκράτη, βρίσκονται στα 25 καλύτερα all inclusive της Ευρώπης. Το Atlantica Rorto Bello Royal στην Καρδάμαινα είναι στην 22η θέση και το Kipriotis Aqualand στο Ψαλίδι της Κω στην 24η.