Τυχερός να ‘ναι πάντα ο αρχηγός

Προτίμησε ν’ αλλάξει συνήθειες τη φετινή χρονιά ο Κολοσσός H Hotels, συγκριτικά με το τι έκανε τα προηγούμενα χρόνια όσον αφορά στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Φέτος, επέλεξε να κόψει τη βασιλόπιτα σε εντελώς οικογενειακό κλίμα, αποκλειστικά μεταξύ παικτών, προπονητών και στελεχών της διοίκησης και μάλιστα σε εστιατόριο. Καμία σχέση, δηλαδή, με την περσινή (και την προπέρσινη) εκδήλωση στο Βενετόκλειο, παρουσία και των τμημάτων υποδομής του ΑΟ Κολοσσός ή τους γονείς και φίλους των μικρών παιδιών.
 


Χωρίς τυμπανοκρουσίες και με πολλή διακριτικότητα, οι «θαλασσί» έκοψαν την πίτα τους την περασμένη Τρίτη στο μεζεδοπωλείο «Μαστίχα» ενώ μετά ακολούθησε δείπνο που παρέθεσε το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ, κ. Γιώργος Ματσαμάς.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ, «το “παρών” έδωσε σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας, καθώς επίσης και οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. Επίσης, στο τραπέζι ήταν και ο Μάλκολμ Γκρίφιν, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά θα αποτελεί για πάντα μέλος της οικογένειας του Κολοσσού.
 


Άπαντες πέρασαν πολύ όμορφα, καθώς ήταν ένα δείπνο σε υπέροχο και ζεστό περιβάλλον, με εξαιρετικό φαγητό, αφού ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου κ. Φαρμακίδης, ο οποίος είναι και θερμός υποστηρικτής του Κολοσσού, μας πρόσεξε ιδιαίτερα.
 


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος κ. Μιχαήλ Κόκκινος ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους και η ομάδα να συνεχίσει την καλή της πορεία στο πρωτάθλημα, συμπληρώνοντας πως: “Όλοι είναι δίπλα σε παίκτες και προπονητές και τους ευχόμαστε να έχουν όλοι υγεία και επιτυχίες”.

Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο αρχηγός μας Γιάννης Γεωργαλλής, καθώς του έτυχε το φλουρί και το δώρο του ήταν ένα τριήμερο στην Αθήνα με πληρωμένα αεροπορικά και διαμονή».