Διαγόρας: Mε διάστρεμμα επέστρεψε  ο Μήτκας!

Σε εντατικούς ρυθμούς συνέχισε χθες την προετοιμασία του ο γηραιός της πόλης μας, που θέλει να ανεβάσει ρυθμούς στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής και τον 6ο Ομιλο.

Ο Διαγόρας στις 4 Φεβρουαρίου, υποδέχεται στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας τον Πέλοπα Κιάτου και σαφέστατα θέλει την νίκη και τους τρεις βαθμούς, για να διατηρήσει ακέραιες ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος που έχει πολύ δρόμο ακόμα. 

Οι κυανέρυθροι προπονήθηκαν κανονικά στο Ενωσιακό γήπεδο, με τον Νίκο Παντέλη να έχει απόντες  από τη χθεσινή προπόνηση. Ο Μήτκας δεν γυμνάσθηκε χθες καθώς ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα, το οποίο «κληρονόμησε» στον αγώνα με την Προοδευτική κι ο τεχνικός του Διαγόρα θα τον περιμένει να ξαναμπεί στους ρυθμούς των προπονήσεων, για να τον υπολογίζει για τον αγώνα με τον Πέλοπα. 

Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί, πώς  ο Νίκος Παντέλης περιμένει την ερχόμενη εβδομάδα τον Γιόνδη, ο οποίος κάνει στις θεραπείες στην Αθήνα αυτές τις μέρες. Ο φόρ του Διαγόρα αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες αγωνιστικές μαζί με τον Αγγελούδη την γραμμή πυρός του γηραιού στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. 

Οι κυανέρυθροι θα προπονηθούν κανονικά σήμερα και αύριο και την Κυριακή θα πάρουν ρεπό.