Στη Σύρο μετατίθεται ο ταξίαρχος Γιώργος Γεωργακάκος

Στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου, στη Σύρο τοποθετείται με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου της ΕΛ.ΑΣ. ο Ταξίαρχος Γιώργος Γεωργακάκος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η απόφαση λήφθηκε σήμερα το απόγευμα στο πλαίσιο των κρίσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ελληνική Αστυνομία. Το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων του Σώματος με απόφαση που έλαβε τις προηγούμενες ημέρες διατήρησε στο βαθμό του Ταξίαρχου τον κ. Γεωργακάκο και τον μετέθεσε από τη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή στην Α΄  Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου που υπηρετεί στη Σύρο ως Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου.

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του αξιωματικού που θα καλύψει τη θέση του κου Γεωργακάκου στη Ρόδο.

Ο Ταξίαρχος Γιώργος Γεωργακάκος, έχει υπηρετήσει σε καίριες θέσεις σε υπηρεσίες του νομού μας για αρκετά χρόνια και έχει επιδείξει ήθος και ικανότητα, γνώση και εμπειρία τόσο ως αξιωματικός όσο και ως άνθρωπος. Στην πολυετή πορεία του κλήθηκε να αντιμετωπίσει «δύσκολες» καταστάσεις και περιστατικά, και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ολοκληρώνοντας με επιτυχία κάθε επιχείρηση και υπόθεση που αναλάμβανε.