Άρης: Κινητήριος δύναμη ο θυμός του

Αμυντικά σοβαρά «πληγωμένος», ταυτόχρονα όμως και αποφασισμένος να απαντήσει στα προβλήματά του με περίσσευμα πάθους και αγωνιστικότητας, θα μπει ο Άρης στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ποσειδώνα Καρπάθου.

 Το παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου με τη Δόξα στην Καρδάμαινα κόστισε στο συγκρότημα του Στάθη Φαρμακίδη τον τραυματισμό των Χρήστου Ζαρκαδούλα, Μιχάλη Τσελεπίδη και Στέλιου Χατζηπέτρου, που συν τοις άλλοις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και έχασε το δικαίωμα συμμετοχής στο σημερινό ματς,

Υπενθυμίζεται, πως οι «κιτρινόμαυροι» του Αρχαγγέλου τα είχαν όχι μόνο με το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων τους, το οποίο και χαρακτήρισαν αντιαθλητικό, αλλά και με τον διαιτητή Λεωνίδα Φραγκιαδάκη που το ανέχθηκε.

Μάλιστα, το γεγονός πως στη συγκέντρωση των διαιτητών, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, δεν έγινε αναφορά στη διαιτησία του αγώνα που έδωσαν στην Κω και υποψία τους πως το περιεχόμενο της έκθεσης του αρμόδιου παρατηρητή, Παναγιώτη Βασιλείου, παρέπεμπε στο «όλα καλά», τους έχει γεμίσει με αισθήματα αδικίας και θυμού.  

Το θέμα βρισκόταν στο επίκεντρο των συζητήσεων ακόμα και χθες, με τους Αρχαγγελίτες να ζητούν από τα αρμόδια όργανα σεβασμό και σωστή αντιμετώπιση.  

Ταυτόχρονα, απευθύνουν έκκληση στον κόσμο τους να δώσει το παρών, σήμερα στις 2 το μεσημέρι, στο γήπεδο και να στηρίξει με θέρμη την προσπάθειά τους.

Παρελθόν ο Καρράς
Στη μεταγραφική αγορά, προκειμένου να βρει φορ περιοχής, αναγκάζεται να βγει ξανά ο Άρης μετά το πρόωρο και άδοξο τέλος της συνεργασίας του με τον Τάσο Καρρά.

Ο νεαρός επιθετικός είναι στρατευμένος, οι υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν να παρακολουθεί με συνέπεια τις προπονήσεις και οι «κιτρινόμαυροι» έκριναν πως δεν μπορούσε να τους βοηθήσει στο βαθμό που θα ήθελαν.