Πειθαρχικοί «πονοκέφαλοι» στη Ρόδο

Μπροστά σε διπλό πρόβλημα πειθαρχικής φύσεως, σε μία περίοδο που τα πράγματα είχαν αρχίσει να στρώνουν αγωνιστικά και το κλίμα φαινόταν να είναι εξαιρετικό, βρέθηκαν ξαφνικά οι άνθρωποι της Ρόδου.

  Ο πρώτος δυσάρεστος αιφνιδιασμός ήρθε από τον Μάρκο Παβίσεβιτς. Επικαλούμενος οικογενειακή υποχρέωση, ο Σέρβος επιθετικός ζήτησε να αναχωρήσει για την πατρίδα του, προκειμένου να μείνει για περίπου μία εβδομάδα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τόσο ο προπονητής Τίμος Καβακάς, όσο και η διοίκηση δεν έκριναν τα όσα επικαλέστηκε ο ποδοσφαιριστής αρκούντως πειστικά και του ζήτησαν να συνεχίσει να συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με το Λουτράκι.

Η απόφαση του Παβίσεβιτς να μην πειθαρχήσει και να φύγει χωρίς άδεια, θέτουν πλέον τη συνέχεια της συνεργασίας του με τα «ελάφια» υπό αμφισβήτηση.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αν ο Σέρβος δεν επιστρέψει μέχρι την Πέμπτη, το πλέον πιθανό είναι να ανακοινωθεί «διαζύγιο».

Το δεύτερο «αγκάθι» στην ήρεμη καθημερινότητα της ομάδας φέρεται να είναι ο Μανώλης Ευγενικός, στον οποίο χρεώθηκε πως παραβίασε το… «νυχτερινό ωράριο», παρότι δεν του είχε δοθεί η άδεια που είχε ζητήσει.  

Ο Ροδίτης επιθετικός αναμένεται να κληθεί σε απολογία.      
Πέραν των Παβίσεβιτς και Ευγενικού, άλλα προβλήματα δεν έχει να διαχειριστεί ο Τίμος Καβακάς στο δρόμο προς το κομβικής σημασίας παιχνίδι στο Λουτράκι.

Όσο για τα μεταγραφικά των «ελαφιών», οι παράγοντες του συλλόγου ελπίζουν πως το αργότερο μέχρι αύριο θα καταφέρουν να τελειώσουν το θέμα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Λιονέλ Μπούτερ.