Θύελλα Πυλώνας: «Ζητάμε ίση μεταχείριση…»

Με τον β’ βοηθό, Κρητικό, στην αναμέτρησή τους στην Απολακκιά με την τοπική Ασπίδα την περασμένη Κυριακή τα έχουν στην Θύελλα.

Συγκεκριμένα, με επιστολή τους προς τον Τύπο, θεωρούν πως το δεύτερο γκολ της αντίπαλης ομάδας προήλθε από καταφανέστατη θέση οφσάιντ αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα και ζητούν ως διοίκηση ίση μεταχείριση.

Η επιστολή:
«Αμάν πια. Έλεος με τη διαιτησία. Η υπομονή και η αγανάκτηση έχουν τα όριά τους. Μέχρι σήμερα δεν είπαμε το παραμικρό αλλά μετά τον αγώνα της ομάδας μας στην Απολακκιά στις 28 Ιανουαρίου με την τοπική ομάδα,  το ποτήρι ξεχείλισε. Και σε άλλους αγώνες νοιώσαμε άνιση μεταχείριση μέχρι και αλλοίωση αποτελέσματος.

Σήμερα λοιπόν, ύστερα από την εσφαλμένη υπόδειξη του επόπτη Κρητικού, την οποία και απεδέχθη ο διαιτητής (ο οποίος ήταν ομολογουμένως σήμερα καλός), κατακυρώθηκε στο 87ο λεπτό εις βάρος μας γκολ από καταφανέστατη θέση οφσάιντ κι ενώ το σκορ ήταν 1-1.

(Αυτό είναι ή δεν είναι καραμπινάτη αλλοίωση αποτελέσματος;). Για σταθείτε, κύριοι. Εμείς δεν ζητάμε εύνοια από κανέναν . Ζητάμε το αυτονόητο, δηλαδή ίση μεταχείριση. Να ξέρετε ότι αργά ή γρήγορα, η ΘΥΕΛΛΑ ΠΥΛΩΝΑΣ με τη δουλειά που γίνεται, με την  υπομονή, με την αγάπη για την ιστορική ομάδα μας και προπάντων στηριζόμενη αποκλειστικά στα παιδιά της, θα πάει εκεί που ήταν παλαιότερα κι εκεί που αξίζει.

Απλά μην απογοητεύετε και μην κόβετε τα φτερά αυτών των νέων παιδιών που προσπαθούν και δικαιούνται αυτό που τους αξίζει μέσα στα γήπεδα. Στην ΘΥΕΛΛΑ ΠΥΛΩΝΑΣ έχουμε σφυρηλατηθεί τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα. Συνεχίζουμε λοιπόν και δεν πτοούμαστε, προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο για τα παιδιά και την ομάδα μας.»