Να δείξει ότι μπορεί και χωρίς τον Γκρίφιν

Με ιδιαίτερη προσοχή συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Πανιώνιο Βίκος Cola ο Κολοσσός H Hotels.

Η ομάδα της Ρόδου αντιμετωπίζει την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής με σοβαρότητα καθώς το κίνητρο του αντιπάλου είναι υψηλό κι αυτό τον κάνει «επικίνδυνο», ειδικά όταν προέρχεται από δύο σερί νίκες αλλά και μεταγραφική ενίσχυση. Ο Πανιώνιος μπορεί να είναι ουραγός στη βαθμολογία και τη δεδομένη χρονική στιγμή να θεωρείται φαβορί για υποβιβασμό όμως όλα αυτά είναι θεωρία και δεν επιβεβαιώνονται ως γεγονότα παρά μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου στα σαράντα λεπτά αγώνα.

Οι «θαλασσί», βέβαια, έχουν και τα δικά τους θέματα να διευθετήσουν. Η εικόνα τους στο Ρέθυμνο ήταν απογοητευτική (στο β’ ημίχρονο) και το χειρότερο όλων ήταν πως δεν ενέπνευσε σιγουριά ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι κάποια στιγμή στο 3ο ή στο 4ο δεκάλεπτο. Η απουσία του Μάλκολμ Γκρίφιν ήταν ορατή και από μεγάλη μερίδα φίλων της ομάδας αποδίδεται αποκλειστικά σε αυτήν το αγνώριστο πρόσωπο του Κολοσσού H Hotels στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης.

Όπως δείχνουν οι μέχρι τώρα κινήσεις ή μάλλον η έλλειψη κινήσεων τα τελευταία 24ωρα, δεν προβλέπεται αντικατάσταση του Γκρίφιν. Μπορεί η ΚΑΕ να πήρε ένα καλό ποσό από τη μεταγραφή του στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όμως αυτό δεν πρόκειται να διατεθεί σε νέα προσθήκη, τουλάχιστον όχι με τα τωρινά δεδομένα, κρίνοντας επαρκές και ικανό το υπάρχον έμψυχο δυναμικό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του υπόλοιπου πρωταθλήματος.

Αν βέβαια δεν αλλάξει η αγωνιστική εικόνα του Κολοσσού H Hotels στο ματς με τον Πανιώνιο (ή αν αλλάξει προς το χειρότερο), η υπόθεση αναμένεται να επανεξεταστεί.