Η ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου έκοψε την πίτα της

Η ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου έκοψε την πίτα της

Η ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου έκοψε την πίτα της

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1986 ΦΟΡΕΣ

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Δωδεκανήσου πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας της το Σάββατο 27/1/2018 σε γνωστό wine bar της πόλης μας.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούν τα στελέχη του κόμματος με το νέο αίμα της οργάνωσης ώστε να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τα πολιτικά δρώμενα της χώρας και της περιοχής μας, άλλα και για το πώς θα εκσυγχρονιστεί το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σε τοπικό, άλλα και κεντρικό επίπεδο.


Το παρόν έδωσαν οι πρώην βουλευτές ο κ. Βασίλης Υψηλάντης και η κ. Μίκα Ιατρίδη, ο πολιτευτής κ. Στέφανος Δράκος και χαιρετισμό έστειλαν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάνος Κόνσολας και ο πρώην βουλευτής κ. Γιάννης Παππάς. Επίσης το παρόν έδωσαν ο Γιώργος Σωτηρόπουλος υπεύθυνος οργανώσεων της Ν.Δ. σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες καθώς επίσης και ο Θάνος Κολοβός υπεύθυνος οργανώσεων επαρχίας Ο.Ν.ΝΕ.Δ και ο Θοδωρής Καλαμπόκης υπεύθυνος οργανώσεων εξωτερικού Ο.Ν.ΝΕ.Δ.

Παρευρέθηκαν επίσης Περιφερειακοί Σύμβουλοι και στελέχη του κόμματος από τη Κω, τη Λέρο και άλλα νησιά, καθώς επίσης και πλειάδα στελεχών της ΝΟΔΕ που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Ο πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Μηνάς Γιάννης αναφέρθηκε στη σημασία της μεγάλης αυτής συγκέντρωσης τόσο για την Ο.Ν.ΝΕ.Δ όσο και για το κόμμα καθώς αποδεικνύει την μαζικότητα και την ομοψυχία που υπάρχει στη βάση της οργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου