Διαταγές πληρωμής σε δύο ενοικιαστές του δήμου

Αυστηρή τακτική με σκοπό να διασφαλιστεί η  νομιμότητα αλλά και η απόδοση των χρημάτων που δικαιούται ο δήμος, εφαρμόζεται προς όλους των ενοικιαστές δημοτικών ακινήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο αυτό εκδόθηκαν διαταγές πληρωμής σε βάρος δύο ακόμη επιχειρηματιών οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε χώρους που ανήκουν στο Δήμο Ρόδου, χωρίς ωστόσο να καταβάλουν τα μισθώματα για τα ακίνητα αυτά. 

Έτσι μετά το πάρκο του Θέρμαι, ο εκκαθαριστής της ΡΟΔΩΝ Α.Ε. προχώρησε τη διαδικασία για άλλα δύο ακίνητα που έχουν ενοικιαστεί σε ιδιώτες οι οποίοι οφείλουν αρκετά χρήματα από ενοίκια που έπρεπε να είχαν πληρώσει.

Σε βάρος των επιχειρηματιών αυτών, οι δικηγόροι κ.κ. Γιώργος Λαμπαδάκης και Σοφία Μαραβέλια κατέθεσαν διαταγές πληρωμής ενώ προτίθεται να ακολουθήσουν και σχετικά εξώδικα.

Καθώς πλέον τα περιθώρια έχουν «στενέψει» και τίθεται ακόμη και θέμα ποινικών κυρώσεων σε βάρος του εκκαθαριστή σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα νόμιμα, οι διαδικασίες θα ακολουθηθούν αυστηρά για όσους δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους.