Δύο δελτία στο... ράφι η κατάληξη στην Ρόδο

Τα χρονικά περιθώρια ήταν ούτως ή άλλως ασφυκτικά, οι επιλογές απειροελάχιστες και δύσκολες, συνεπώς δεν αποτελεί έκπληξη που η Ρόδος δεν κατάφερε να απαντήσει στο απρόοπτο με τον Μάρκο Παβίσεβιτς με μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, τέτοιας που θα της έδινε τη δυνατότητα να αντικαταστήσει επάξια, αν όχι καλύτερα, τον Σέρβο φορ. 

 Ο τελευταίος βρίσκεται από τις αρχές της εβδομάδας στην πατρίδα του χωρίς να έχει την άδεια της διοίκησης και από τη στιγμή που μέχρι χθες, τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, δεν του δόθηκε η ελευθέρα του, την οποία ζήτησε ενημερώνοντας για την ύπαρξη πρότασης ομάδας από τη Σερβία, συνεχίζει να ανήκει στη Ρόδο. Βέβαια, το τελευταίο δεν σημαίνει απαραίτητα πως παραμένει ενεργό μέλος της ομάδας της… Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα «ελάφια» θα τον αποδέσμευαν μόνο στην περίπτωση που έπαιρναν πίσω ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που δαπάνησαν για την απόκτησή του, η «χρυσή τομή» δεν βρέθηκε, οπότε τρία είναι τα πιθανά σενάρια για την επόμενη μέρα.

Το πρώτο αναφέρεται σε «συγχωροχάρτι» που θα λάβει ο ποδοσφαιριστής, αν κι εφόσον αποφασίσει να επιστρέψει άμεσα, από τη διοίκηση και τον Τίμο Καβακά (μέχρι στιγμής, πάντως, οι άνθρωποι του συλλόγου είναι έξω φρενών και απόλυτα αρνητικοί, καθώς τίθεται θέμα πειθαρχίας και εσωτερικών ισορροπιών), το δεύτερο μιλάει για επιστροφή του παίκτη στο νησί και για την επιβολή…  «καραντίνας» (μέχρι νεωτέρας θα προπονείται μόνος του),  ενώ σύμφωνα με το τρίτο, ο Παβίσεβιτς θα αποκτήσει το δικαίωμα να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο μετά τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, οπότε και θα μείνει ελεύθερος. 

Στο δυναμικό της Ρόδου, ταυτόχρονα όμως και μέχρι νεωτέρας εκτός ομάδας, παραμένει και ο Μανώλης Ευγενικός. Μετά τη διάπραξη πειθαρχικού παραπτώματος που του χρεώνεται δεν συμμετέχει στις προπονήσεις με απόφαση προπονητή και διοίκησης, η προσπάθεια των ανθρώπων του Απόλλωνα Καλυθιών να τα βρουν με εκείνους της Ρόδου στο πλαίσιο μίας «φόρμουλας» μεταγραφής δεν ευδοκίμησε, οπότε και η περίπτωση του 29χρονου επιθετικού «μυρίζει»… «καλό καλοκαίρι». 

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ο Τίμος Καβακάς δεν έχει άλλη επιλογή από το να συμβιβαστεί με την απουσία των Παβίσεβιτς και Ευγενικού και να πορευτεί προς την υλοποίηση των στόχων της ομάδας με τους υπόλοιπους, που είναι καλά και συνεχίζουν να προετοιμάζονται, απόλυτα συγκεντρωμένοι, για το κομβικής σημασίας εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με το Λουτράκι.