Επιστροφές στο Φοίβο!

Εκεί που δεν είχε κάνει καμιά ενίσχυση στο ρόστερ του εδώ και τρεις μέρες, ο Φοίβος βρίσκεται πλέον ενισχυμένος και με τις αποκτήσεις παικτών από την Ψίνθο, αλλά και με την επιστροφή στην ομάδα δυο πρώην βασικών του παικτών, που μπορούν σίγουρα να τον βοηθήσουν μέχρι το τέλος της περιόδου. 

Από την Ψίνθο έγινε γνωστό ήδη πώς αποκτήθηκε ο Γιώργος Καρίκης, ενώ επέστρεψε στην ομάδα από την Δόξα όπου είχε δοθεί δανεικός, ο Παναγιώτης Μήτρου. 
Χθες όμως υπήρξαν και δυο σημαντικές επιστροφές οι οποίες σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα του Φοίβου στην συνέχεια του πρωταθλήματος . Αυτές αφορούν 
-Τον Αλντίν Ταφάνι, ο οποίος είχε μεταβεί στο εξωτερικό, αλλά μη βρίσκοντας καλύτερη τύχη επέστρεψε στη Ρόδο και τον Φοίβο για να προσφέρει τις υπηρεσίες του. 
-Στην ομάδα επέστρεψε ακόμα και προπονείται ήδη και ο στρατευμένος Μιχάλης Μόσχος ο οποίος και θα ενισχύσει την ομάδα του Φοίβου από δω και πέρα .

Η τεχνική ηγεσία της ομάδας πάντως, εξακολουθεί τις εντατικές προπονήσεις ακόμα και τώρα που δεν υπάρχει πρωτάθλημα, καθώς θα γίνουν το Σαββατοκύριακο τα εξ αναβολής.