Καμία στεναχώρια, αφοσιώνεται στο πρωτάθλημα

Χωρίς να στεναχωρηθεί ιδιαίτερα αποχαιρέτησε ο Ηρακλής Μαριτσών, προχθές στο Παραδείσι, το φετινό κύπελλο Δωδεκανήσου. Η ομάδα του Κώστα Πάττα γνώρισε μία αξιοπρεπή και εντός λογικής ήττα, γλίτωσε ένα δαπανηρό και κουραστικό ταξίδι στην Κω, όπου θα αντιμετώπιζε τον ΔΙ.Α. και μπορεί να προσηλωθεί στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, όπου την περιμένει αύριο το εκτός έδρας εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ουραγό Νικαγόρα.  

Παρότι προηγήθηκε το παιχνίδι της Τετάρτης, οι «ροπαλοφόροι» συγκεντρώθηκαν χθες στο γήπεδο των Μαριτσών για να προπονηθούν, ώστε σήμερα να πάρουν τις ανάσες τους και αύριο το πρωί να μπουν στο καταμαράν και να ταξιδέψουν στο νησί του Ιπποκράτη. 
Το μοναδικό ερωτηματικό που απασχολεί τον Κώστα Πάττα αναφέρεται στη διαθεσιμότητα του στρατευμένου Ανδρέα Σιαμαντούρα, που μέχρι χθες δεν γνώριζε αν θα λάμβανε άδεια, ενώ στη διάθεσή του θα βρίσκεται και ο νεαρός τερματοφύλακας Ανδρέας Σαββιδάκης, ο οποίος επέστρεψε από τη Δόξα Ψίνθου. 

Ευχές στη Δόξα για γρήγορη επιστροφή 
Βαθιά λύπησε τους ανθρώπους του Ηρακλή η απόσυρση της Δόξας Ψίνθου από το φετινό πρωτάθλημα. Οι «ροπαλοφόροι» εύχονται ολόψυχα στους «βυσσινί» να βρουν το συντομότερο τις λύσεις που θα τους επιτρέψουν να επαναφέρουν την ομάδα και να την οδηγήσουν ξανά στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού, ανανεωμένη και πιο δυνατή.