Ισοπαλία σαν… νίκη για τον ΑΣΤΙΡ

Ισοπαλία σαν… νίκη για τον ΑΣΤΙΡ

Ισοπαλία σαν… νίκη για τον ΑΣΤΙΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 153 ΦΟΡΕΣ

Χάρις σε δύο γκολ της 15χρονης Ελεονώρας Κουγιού, η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου από την Ιαλυσό αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 χθες στους Αγίους Αποστόλους με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας κι έκανε σημαντικό βήμα παραμονής στη Β’ Εθνική

Μια ισοπαλία σαν …νίκη πήρε ο ΑΣΤΙΡ χθες με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας, παρουσία αρκετού κόσμου στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, για την 8η αγωνιστική στον 4ο όμιλο, όσον αφορά τη Β’ Εθνική γυναικείου ποδοσφαίρου.

Αν και οι φιλοξενούμενες μπήκαν δυναμικά και προηγήθηκαν μόλις στο 6’ με κοντινό πλασέ της Μουκάζη, ο ΑΣΤΙΡ αντέδρασε δυναμικά, και στο 32’ με απευθείας φάουλ της 15χρονης Ελεονώρας Κουγιού ισοφάρισε. Παρόλα αυτά, ο Φοίνικας βρήκε και πάλι την ευκαιρία εκμεταλλευόμενος σύγχυση στην άμυνα της ομάδας από την Ιαλυσό να μπει μπροστά στο σκορ, ύστερα από πλασέ της Σπυροπούλου στο 44’, για να φέρουν και πάλι το παιχνίδι στα ίσα οι γηπεδούχες με πέναλτι που κέρδισε η Κουτούζου κι εκτέλεσε η Κουγιού στο 68’.

Από το 55’ ο Φοίνικας αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής της Σπυροπούλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι. Με τον βαθμό αυτόν ο ΑΣΤΙΡ ουσιαστικά έκανε το σημαντικότερο βήμα για τη σωτηρία του, καθώς στις επόμενες δύο αγωνιστικές έως τη λήξη του πρωταθλήματος έχει δύσκολο πρόγραμμα. Στον πάγκο του ΑΣΤΙΡ σ’ αυτή την αναμέτρηση κάθισε ο νέος του τεχνικός, Θεόδωρος Σαχινίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αντώνης Παπαβασιλείου με βοηθούς τον Μοσχάτο και την Καραβελατζή.

ΑΣΤΙΡ: Δεστούνη, Βασιλειάδου (70’ Ματθαίου), Κρητικού, Καλλιγιάννη, Ταμπακιανού (40’ Πουλιού), Φιλιππάκου, Κουγιού, Κουτούζου (60’ Κατσαρέα), Εμπετζά, Παπαμιχαήλ, Γιαννίκου.

Φοίνικας: Καραβίτη, Παπαδάκη, Κίνιαρου, Τσεκουρλούκη, Πορφύρη, Χάλαρη, Θεοδωράκη (90’ Πατεδάκη), Κατσενού (54’ Γιαννακοπούλου), Μουκάζη, Κενελλοπούλου, Σπυροπούλου.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.