Συγκινητική ανταπόκριση για τον άστεγο του κέντρου της Ρόδου

Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου σχετικά με τον συμπολίτη μας που τους τελευταίους μήνες κοιμάται στα παγκάκια.

Μετά τη συνέντευξη που δημοσίευσε «Η Ροδιακή», δεκάδες συμπολίτες μας, κάλεσαν στα γραφεία της εφημερίδας και επικοινώνησαν μέσω της σελίδας της «Ροδιακής» στο facebook, προκειμένου να βοηθήσουν όπως μπορούν τον Κυριάκο.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που οι συντοπίτες μας συγκινούνται για παρόμοια περιστατικά δείχνοντας πως πάνω από όλα έχουμε ακόμη περίσσευμα ανθρωπιάς!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτέλεσε ο συμπολίτης μας κ. Παντελής Πρεσβύρης, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου hotel Star που προθυμοποιήθηκε να φιλοξενήσει τον κ. Κυριάκο μέχρι να ανοίξει η σεζόν σε κάποιο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Ο ίδιος μάλιστα αναφέρει στο σχετικό σχόλιο «Αγαπητή ΡΟΔΙΑΚΗ

Το τηλέφωνό μου είναι ....., έχω το hotel Star, χειμώνας είναι τώρα άδεια δωμάτια έχω πείτε του ανθρώπου να έλθει να τον φιλοξενήσω. Ευχαριστώ, Πρεσβύρης Παντελής». Αντίστοιχα συμπολίτης μας προσφέρθηκε να παραχωρήσει έναν χώρο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας του.

Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί πως έχει ήδη ενδιαφερθεί η υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου Ρόδου, η οποία και αναμένεται να δώσει λύση στην στέγαση του κ. Κυριάκου.

Λ. Τ.