Η ΟΑΣΙΣ και ο σύμβουλος απεξάρτησης Δαμιανός Δουίτσης επισκέπτεται την Ρόδο

Το Σάββατο στις 10 Φεβρουαρίου στις 18.00 θα πραγματοποιήσει την παρουσίαση του βιβλίου του «Η αποπλάνηση του εθισμού» στο Νεστορίδειο Μέλαθρο  (νέα πτέρυγα).

Μετά από 24 χρόνια στον χώρο της απεξάρτησης ο πρόεδρος και ιδρυτής της ΟΑΣΙΣ κ. Δαμιανός Δουΐτσης, θέλησε να μεταφέρει την εμπειρία του στο βιβλίο.

Η εξάρτηση οφείλεται κατά κύριο λόγο στην άγνοια του κινδύνου. Είναι σίγουρο ότι ένας άνθρωπος που έχει περάσει την εμπειρία αυτή, αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω, θα έλεγε ένα μεγάλο «όχι» στη χρήση και θα παρέκαμπτε την καταστροφική συμπεριφορά.

Ένας εξαρτημένος γνωρίζει καλά, ότι έχει προκαλέσει κακό στον εαυτό και τους γύρω του, ταλαιπωρείται από έναν επίμονο επικριτή που κυριαρχεί στον αδιάλειπτο εσωτερικό του διάλογο και παράγει συνεχώς ενοχές…

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 18.00 μμ θα πραγματοποιήσει μία ανοιχτή συζήτηση στο ξενοδοχείο Mediterranean με θέμα τις εξαρτήσεις και τους εθισμούς.

Στις εκδηλώσεις θα συμμετέχει και θα μεταφέρει την δική της εμπειρία η Ματούλα Καρριέρε, γνωστή από τους κοσμικούς κύκλους των Αθηνών, εξαρτημένη από το 1970 και για 20 χρόνια.
Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν για την στήριξη εξαρτημένων ατόμων.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Για ένα μέλλον χωρίς εθισμούς