Η πίτα των εφέδρων αξιωματικών

Η πίτα των εφέδρων αξιωματικών

Η πίτα των εφέδρων αξιωματικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 533 ΦΟΡΕΣ

Οι Έφεδροι Αξιωματικοί έκοψαν την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη τους Βασιλόπιτα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Ρόδου το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19:00.

Στην κατάμεστη από Έφεδρους Αξιωματικούς αίθουσας εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Ρόδου, παραβρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση, ο Διοικητής της Μεραρχίας Διαγοριδών 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος Χιονής Νικόλαος, Υφυπουργός Ναυτιλίας και Ναυτιλιακής Πολιτικής Βουλευτής κ. Σαντορινιός Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Ροδίων κ. Χατζηδιάκος Φώτιος, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ευστρατίου Χρήστος, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Κόκκινος Χαράλαμπος, ο πρώην Βουλευτής κ. Υψηλάντης

Βασίλειος, ο Εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, ο Διοικητής του Ναυτικού Σταθμού Ρόδου, Εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Ρόδου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Δωδεκανήσου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιερολοχιτών και Καταδρομέων Δωδεκανήσου, οι Πρόεδροι των Εθνοφυλάκων Ρόδου, ο νεοπροαχθείς Ταξίαρχος και Διεθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης κ. Καληωράκης Μιχαήλ, ο πρώην Δήμαρχος Ροδίων και Έφεδρος Αξιωματικός κ. Χατζής Χατζηευθυμίου, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΔ κ. Πάππου Ιωάννης και πάρα πολλοί Έφεδροι Αξιωματικοί με τις Οικογένειες τους και φίλοι του Συνδέσμου, τίμησαν με την παρουσία τους, την εκδήλωση.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κόνσολας Μανώλης, δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην εκδήλωση, λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων, όπου και έστειλε έγγραφο με τις ευχές του.
Τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, εκπροσώπησε ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος Χιονής Νικόλαος.

Κεντρικά τιμώμενα πρόσωπα ήταν οι Έφεδροι Αξιωματικοί κ. Σπανός Γεώργιος και ο κ. Ποντίκας Μιχαήλ, για την άοκνη,άδολη πολυετή προσφορά προς στον Σύνδεσμο και το ενοτικό τους πνεύμα που αποδεικνύει την αρράγιστη ενότητα των Εφέδρων Αξιωματικών.

Τιμήθηκαν Οικογένειες με μεγάλο αριθμό Εφέδρων : ΔΡΑΚΙΟΥ, ΜΑΓΡΙΠΛΗ, ΜΠΑΡΔΟΥ, ΚΟΥΖΟΥΚΑΚΗ, ΜΑΥΡΑΚΗ, ΠΟΝΤΙΚΑ, ΣΠΑΝΟΥ, ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΙΝΤΣΕΝΤΖΟΥ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ.
Μνημονεύτηκαν τα ονόματα των μακαριστών Εφέδρων Αξιωματικών ΜΠΑΡΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΥ ΚΩΝΝΟΥ, για το υψηλό φρόνημα που επαίδειξαν, για το άψογο ήθος και πνευματικό επίπεδο που εκράτησαν κατά την διάρκεια της ζωής των.
Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου Κ.Κ. Κύριλλο, εκπροσώπησε ο Αιδεσιμότατος Πρωτοπρεσβύτερος και Έφεδρος Αξιωματικός Πατήρ Χαλκιάς Ιωάννης.

Το φλουρί κέρδισε ο πρώην Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ. Υψηλάντης Βασίλης.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Ν.Δ. κ. Πολύβιος Δ. Παυλίδης ευχαρίστησε όλους τους παρεβρισκόμενους και ιδιαίτερα τους Έφεδρους Αξιωματικούς και τόνισε ότι οι Έφεδροι Αξιωματικοί με αυταπάρνηση, συνδράμουν σε κάθε κρίσιμη αποστολή, ως αναπόσπαστο κομμάτι του αμυντικού μας ιστού και προβάλλουν την διαχρονική αξία της μαχητικής ικανότητας του Έθνους.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας