Απονομή βεβαιώσεων εξετάσεων από τις  σχολές χορού Μαρί Γκίκα και Βίκη Φερδεκλή

Μια ξεχωριστή συγκινητική εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι γονείς των σχολών χορού Μαρί Γκίκα και Βίκη Φερδεκλη το περασμένο Σάββατο 3/2 στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Οι παραπάνω σχολές ως γνωστόν είναι πιστοποιημένα εξεταστικά κέντρα του συστήματος κλασικού μπαλέτου «Vaganova» της Κρατικής Ακαδημίας μουσικής και χορού PANCHO VLADIGEROV Σόφιας Βουλγαρίας, οι δε ιδιοκτήτριες-διευθύντριες των σχολών επίσημοι εκπρόσωποι του συστήματος «Vaganova» της παραπάνω Ακαδημίας στο νησί της Ρόδου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η εκπρόσωπος του συστήματος στην Ελλάδα κ. ΜΑΡΙ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ (ιδιοκτήτρια της ομώνυμης ερασιτεχνικής και Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού στην Αθήνα) η οποία αφού ενημέρωσε και ανέλυσε στους γονείς τα οφέλη του κλασικού μπαλέτου στα παιδιά με το ρωσσικό σύστημα «VAGANOVA», συνεχάρει τις κ. Γκίκα και Φερδεκλή για την άρτια δουλειά που γινεται στις σχολές τους και την άψογη συνεργασία με την Ακαδημία, απένειμε στις μαθήτριες των σχολών τα Certificates των εξετάσεων του 2017 που έγιναν τον περασμένο Μάϊο από διμερή επιτροπή της Ακαδημίας PANCHO VLADIGEROV.
 Οι γονείς συγκινημένοι χειροκρότησαν τα παιδιά τους ευχαριστημένοι από τη «δημόσια  επιβράβευση» της προσπάθειάς τους.

Ακολούθησε ένα «pas de deux» από την όπερα του Φάουστ «Βαλπούριες Νύχτες» που χόρεψαν για το κοινό οι τριτοετείς σπουδαστές της «Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Μαρί Χατζημιχάλη» Όλια Βαλιμίτη και Κώστας Χαρλαύτης, που καταχειροκροτήθηκαν για την άρτια τεχνική τους, τη χάρη και το συναίσθημα που μετέδωσαν στους θεατές. Η βραδιά έκλεισε με την κοπή της βασιλόπιτας των δύο Σχολών μαζί με πολλές ευχές για την συνέχιση του σπουδαίου έργου που επιτελειται από όλους τους καθηγητές σε αυτές και για ακόμα περισσότερες επιτυχίες στις μαθήτριές τους.