Ομαδικοί γάμοι Κινέζων πρόκειται να γίνουν στη Ρόδο

Ομαδικοί γάμοι Κινέζων πρόκειται να γίνουν στη Ρόδο

Ομαδικοί γάμοι Κινέζων πρόκειται να γίνουν στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 862 ΦΟΡΕΣ

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία διεξαγωγής στη Ρόδο των πρώτων ομαδικών γάμων Κινέζων τουριστών, μία μορφή εναλλακτικού τουρισμού που προγραμματίζει να υλοποιήσει στο νησί μας η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου.

Όπως έχει γράψει η «Ρ» η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου στοχεύει στην ανάδειξη της Ρόδου ως προορισμού τέλεσης πολιτικών γάμων και φαίνεται ότι αυτός ο στόχος παίρνει σιγά-σιγά σάρκα και οστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώτος ομαδικός πολιτικός γάμος Κινέζων θα γίνει πιθανότητα την 1η Μαΐου, ενώ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον έξι ζευγάρια. Μάλιστα καταβάλλεται προσπάθεια η τελετή να πραγματοποιηθεί στη Λίνδο, ενώ υπάρχουν και άλλες δύο εναλλακτικές προτάσεις που περιλαμβάνουν την Καλλιθέα και τη Φιλέρημο.

Μαζί με τα ζευγάρια θα έρθουν στη Ρόδο, τουριστικοί πράκτορες, και επιχειρηματίες από την Κίνα που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν πάνω στο αντικείμενο, καθώς και μέσα ενημέρωσης για να καλύψουν το γεγονός, όπως επίσης και τις συζητήσεις που θα γίνουν με τους εκπροσώπους των τουριστικών αρχών και φορέων του νησιού, αλλά τους ανθρώπους της τοπικής αγοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το διάστημα από 23 έως 24 Σεπτεμβρίου του 2017 η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου πήρε μέρος, στο wedding fashion festival στην Κίνα από τα μεγαλύτερα του είδους όπου παρουσιάστηκε η περιοχή μας σαν ένας προορισμός για γάμους.
Τότε η Ρόδος και το νότιο Αιγαίο, ήταν τιμώμενη περιοχή και στην εκδήλωση δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις δυνατότητες που έχει η Ρόδος, για να διοργανώσει τελετές γάμου.

Απώτερος στόχος της περιφέρειας είναι πέρα από τη Σαντορίνη που αποτελεί έναν μεγάλο προορισμό για γάμους στην περιφέρεια και η Ρόδος να γίνει επίσης ένας μεγάλος προορισμός για γάμους και να επεκταθεί ο θεσμός σε όλα τα Δωδεκάνησα.Το ίδιο είχε γίνει στη Σαντορίνη και τώρα έχει επεκταθεί σε όλες τις Κυκλάδες. Μάλιστα μελετάται αν μπορεί να υπάρξει σύνδεση της Σαντορίνης και της Ρόδου σε ένα κοινό πακέτο διακοπών.

Διαβάστε ακόμη

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού

40 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου