Η αυτοκριτική και η μεγάλη υπόσχεση της Ρόδου

Η αυτοκριτική και η μεγάλη υπόσχεση της Ρόδου

Η αυτοκριτική και η μεγάλη υπόσχεση της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 119 ΦΟΡΕΣ

«Τα φετινά λάθη δεν πρόκειται να επαναληφθούν. Γίναμε πιο έμπειροι, πιο σοφοί και δεσμευόμαστε να δουλέψουμε με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση των «ελαφιών»

Τη μεγάλη υπόσχεση πως θα αξιοποιήσει το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς για να δομήσει τις βάσεις, πάνω στις οποίες θα στηρίξει μία πορεία πρωταθλητισμού και διεκδίκησης της ανόδου στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, δίνει, με κάθε επισημότητα πλέον, η διοίκηση της Ρόδου στους φίλους των «ελαφιών». Τις ευχαριστίες της προς όλους εκείνους που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τη φετινή προσπάθεια, συνοδεύουν λόγια αυτοκριτικής για τα λάθη που έγιναν και που απομάκρυναν την ομάδα από το στόχο της, μαζί με τη δέσμευση πως αυτά δεν πρόκειται να επαναληφθούν, καθώς οι πάντες είναι πιο έμπειροι, πιο σοφοί και πιο αποφασισμένοι από ποτέ. Μάλιστα, στην ανακοίνωση δεν λείπουν οι αιχμές για τη συμπεριφορά του Σέρβου επιθετικού Μάρκο Παβίσεβιτς. Αναλυτικά:

«Με αφορμή τη συγκινητική παρουσία των τριάντα εκδρομέων φιλάθλων στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής στο Λουτράκι, η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τόσο αυτούς, όσο και όλους εκείνους που στηρίζουν από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου την προσπάθεια της ομάδας να ανταποκριθεί στην υποχρέωση της επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες, έτσι όπως την επιβάλλει η ιστορία της και την απαιτούν οι πολυπληθείς φίλοι της.

Είναι αλήθεια πως το άτυχο αποτέλεσμα του αγώνα με το Λουτράκι ελαχιστοποίησε τις πιθανότητες για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα φέτος. Αλήθεια είναι επίσης πως η χρονιά δεν εξελίχθηκε με τον τρόπο που είχε σχεδιαστεί. Ταυτόχρονα όμως, αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία χρονιά εξαιρετικά χρήσιμη και διδακτική, που βοήθησε τον ποδοσφαιρικό οργανισμό να γίνει πιο σοφός και πιο έμπειρος.

Η διοίκηση δεσμεύεται απέναντι στους φίλους της Ρόδου να συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα και προσήλωση, κάνοντας ό, τι είναι δυνατόν για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα του χρόνου. Λάθη που «πλήγωσαν» και κυρίως, λάθη με ποδοσφαιριστές τύπου Παβίσεβιτς, που ενώ απολάμβανε μία απόλυτα συνεπή συμπεριφορά σε όλα τα επίπεδα, έπληξε την ομάδα πισώπλατα στην κρισιμότερη καμπή του πρωταθλήματος, δεν πρόκειται να επαναληφθούν.

Οι αρχές του συλλόγου είναι αδιαπραγμάτευτες, η διοίκηση θα συνεχίσει να τις υπερασπίζεται αταλάντευτα και ταυτόχρονα να εργάζεται ώστε το τέλος του φετινού πρωταθλήματος να βρει την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία και το σημαντικότερο, με ισχυρές βάσεις που θα εγγυηθούν τη μελλοντική επιτυχία της».

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα