Ρόδος: Πέντε χρόνια φυλάκιση επειδή βιντεοσκόπησε γυναίκα μέσα σε τουαλέτα

Ρόδος: Πέντε χρόνια φυλάκιση επειδή βιντεοσκόπησε γυναίκα μέσα σε τουαλέτα

Ρόδος: Πέντε χρόνια φυλάκιση επειδή βιντεοσκόπησε γυναίκα μέσα σε τουαλέτα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1740 ΦΟΡΕΣ

Βαρύς έπεσε ο... πέλεκυς του Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου

«Βαριά» ποινή επιβλήθηκε σήμερα από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου σε 27χρονο Βούλγαρο ο οποίος βιντεοσκόπησε με το κινητό του τηλέφωνο κοπέλα η οποία βρισκόταν στην γυναικεία τουαλέτα πλοίου και έκανε την ανάγκη της!

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο για την κατηγορία της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου τον 27χρονο αλλοδαπό, και παρά το γεγονός ότι δεν παρέστη δικάστηκε ωσεί παρών και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 5 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 11 Φεβρουαρίου 2016 στις 11 το βράδυ στο πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά προς Ρόδο.

Σε αυτό επέβαινε ο αλλοδαπός αλλά και η γυναίκα η οποία ταξίδευε με προορισμό την Κω. Εκείνο το βράδυ η γυναίκα πήγε γύρω στις 11 τη νύχτα στις γυναικείες τουαλέτες και καθώς είχε κατεβάσει το παντελόνι της, αντιλήφθηκε μία σκιά μεταξύ των δύο τουαλετών. Τότε έσκυψε και διαπίστωσε ότι η σκιά ήταν ένα χέρι που κρατούσε ένα κινητό τηλέφωνο με την κάμερα του στραμμένη προς εκείνην.

Αμέσως ντύθηκε η γυναίκα, βγήκε από την τουαλέτα και ρώτησε ένα μέλος του πληρώματος εάν είδε κάποιον να τρέχει στο διάδρομο. Με τον τρόπο αυτό, το πλήρωμα εντόπισε και ακινητοποίησε τον 27χρονο Βούλγαρο, ενώ σε έλεγχο που έγινε στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκε το βίντεο που απεικόνιζε τη γυναίκα να κάνει την ανάγκη της μέσα στην τουαλέτα!

Ο 27χρονος Βούλγαρος συνελήφθη από λιμενικούς στην Κάλυμνο, ενώ μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 2000 ευρώ. Τους όρους όμως αυτούς ο 27χρονος παραβίασε στις 25 Φεβρουαρίου 2016 οπότε και μετέβη στο αεροδρόμιο της Αθήνας και επιχείρησε να ταξιδέψει στην πατρίδα του. Ο 27χρονος τότε συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου