Κακιά Σκάλα: «Θα είμαστε δίπλα σας, δώστε την ψυχή σας»!

Την ώρα που η ομάδα πορεύεται προς το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Διαγόρα κρατώντας τους τόνους και την «μπάλα» χαμηλά, στην προσπάθειά της να «ακονίσει» τη συγκέντρωσή της και αφήσει στην άκρη το περιττό άγχος, οι οργανωμένοι φίλαθλοι της «Κακιάς Σκάλας» κάνουν τη δική τους προετοιμασία, ώστε να εξασφαλίσουν την όσο το δυνατόν πολυπληθέστερη και δυναμική παρουσία του κόσμου των «ελαφιών» στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου.  

Με ανακοίνωσή τους, ο ιστορικός σύνδεσμος των «πράσινων» οπαδών αναλύει τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να λείψει κανένας από το μεγάλο ραντεβού του Σαββάτου:  

«Η Ρόδος φιλοξενείται το Σάββατο (17/2, 16:00) από τον τυπικά γηπεδούχο συμπολίτη, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας και θέλει μόνο νίκη προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες της αναλογούν στο όνειρο της επίτευξης της ανόδου. Με τις μέρες να περνάνε και με λιγότερα από τρία 24ωρα να απομένουν, πλέον, για τη σέντρα του ντέρμπι, η αδρεναλίνη βρίσκεται ήδη στα ύψη. Η σημασία του αγώνα είναι ασφαλώς γνωστή σε όλους.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι σημαντικότατο, αναμφίβολα ένα από τα σημαντικότερα της χρονιάς. Ένα παιχνίδι στο οποίο τα κίνητρα είναι πολύ ισχυρά. Είναι κάτι παραπάνω από ένα ντέρμπι γοήτρου. Είναι το “ελ κλάσικο” του νησιού. Και κυρίως, είναι μία ευκαιρία της Ρόδου να μπει ξανά δυναμικά στην κούρσα της κατάκτησης της πρώτης θέσης του ομίλου.

Σε αυτή την προσπάθεια τα “ελάφια” μας απαγορεύεται να είναι μόνα τους. Καθήκον μας είναι να δώσουμε για άλλη μία φορά βροντερό “παρών”  στις εξέδρες του γηπέδου, σπρώχνοντας τους ποδοσφαιριστές μας προς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό, το απόγευμα του Σαββάτου η Κακιά Σκάλα πρασινίζει και πάλι! Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Αθλητικού Συλλόγου Ρόδος να βρεθεί στο γνωστό μας σημείο, να δώσει φωνή, χρώμα και παλμό στα αγαπημένα μας Σκαλιά.

Παράλληλα ζητάμε από τους παίκτες της ομάδας μας να μπουν με περίσσιο πάθος στον αγωνιστικό χώρο και να αφήσουν ακόμα και τη ψυχή τους στο χορτάρι. Αληθινοί μαχητές για τη φανέλα μας, για το ελάφι στην καρδιά, για το όνομα και την ιστορία της Ρόδου μας. Και να είναι σίγουροι πως εμείς θα είμαστε δίπλα τους από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. 

Τα ψέματα τελείωσαν! Αυτό το Σάββατο δηλώνουμε έτοιμοι να ζήσουμε ξανά στιγμές του ένδοξου παρελθόντος. Και η συμβολή όλων κρίνεται απαραίτητη. Ραντεβού, λοιπόν, στη δοξασμένη Κακιά Σκάλα! Το πάρτι μας αρχίζει από τις 15:00. Τα υπόλοιπα… στην κερκίδα!»

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία της Ρόδου συνεχίζεται χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και αν δεν προκύψουν απρόοπτα στη σημερινή και στην αυριανή τελευταία προπόνηση, ο Τίμος Καβακάς θα μπορέσει να κάνει τις επιλογές του για την αρχική ενδεκάδα έχοντας στη διάθεσή του το σύνολο των ποδοσφαιριστών του.