Στην ανακρίτρια 43χρονος για ασέλγεια σε ανήλικο

Στην ανακρίτρια 43χρονος για ασέλγεια σε ανήλικο

Στην ανακρίτρια 43χρονος για ασέλγεια σε ανήλικο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 745 ΦΟΡΕΣ

Την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου θα περάσει σήμερα για να απολογηθεί 43χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου έναντι αμοιβής αλλά και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε στις αρχές Δεκεμβρίου του 2016 ο – τότε- 17χρονος μαθητής, στην αστυνομία του νησιού όπου διέμενε μαζί με την γιαγιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση που έδωσε ο ανήλικος αναφέρει πως, όλα ξεκίνησαν ένα μήνα πριν την καταγγελία, όταν ένα βράδυ είχε βγει για ποτό σε κατάστημα του νησιού. Ένα περίπου τέταρτο πριν από τα μεσάνυκτα και έχοντας καταναλώσει κάποια ποτά, ο 17χρονος είπε ότι πήγε στο κατάστημα του 43χρονου προκειμένου να προμηθευτεί «χαρτάκια» για το στριφτό τσιγάρο που καπνίζει.

Εκεί ο κατηγορούμενος τον ρώτησε αν έχει καπνίσει χασίς και στην αρνητική απάντηση του ανήλικου, ο 43χρονος φέρεται να τον ρώτησε «αν ήθελε να κάνει». Ο 17χρονος είπε πως καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος του απάντησε θετικά και τότε ο 43χρονος του ζήτησε να του κάνει πεοθηλασμό πρώτα, όπως και έγινε και στη συνέχεια του έδωσε ένα τσιγαριλίκι το οποίο κάπνισαν μαζί.

Ο ανήλικος κατήγγειλε επίσης πως δύο μέρες αργότερα πήγε και πάλι στο κατάστημα του 43χρονου για να αγοράσει κάποια πράγματα και τότε εκείνος τον ρώτησε αν είχε χασίς. Ο 43χρονος στην αρχή του είπε πως δεν είχε αλλά προτού φύγει ο ανήλικος του είπε να τον περιμένει σε εξωτερικό χώρο του καταστήματος γιατί είχε λίγο. Και εκείνη τη φορά, καταγγέλλει ο 17χρονος, πως προηγήθηκε η ασέλγεια σε βάρος του με τον ίδιο τρόπο όπως και την πρώτη φορά και στη συνέχεια κάπνισαν το τσιγάρο με το χασίς.

Ο ίδιος μάλιστα αναφέρει στην κατάθεσή του πως τη δεύτερη φορά είπε στον 43χρονο πως δεν θέλει να συνεχιστεί αυτό και πως αν στο μέλλον ήθελε άλλη φορά να καπνίσει θα του το πλήρωνε και ο κατηγορούμενος του δήλωσε ότι δεν θέλει χρήματα.

Μετά την καταγγελία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 43χρονου ο οποίος σήμερα, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Άκη Δημητριάδη θα δώσει αναλυτικά εξηγήσεις για τα όσα του καταλογίζονται.

Διαβάστε ακόμη

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο