Ξεκίνημα από τις Σέρρες  για τον «Ίκαρο»

Μετά το χειμερινό διάλειμμα των πρωταθλημάτων της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. έφτασε επιτέλους η ώρα για την έναρξη του αγωνιστικού προγράμματος, 2018.

Αυλαία στα πρωταθλήματα πραγματοποιείται με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MotoCross, ξεκινώντας φέτος από τις Σέρρες και όχι από την Χαλκίδα όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά το φετινό πρόγραμμα έχει ως εξής:

1. 17-18/2 Σέρρες

2. 3-4/3 Άργος

3. 31/3-1/4 Γιαννιτσά

4. 14-15/4 Χαλκίδα

5. 28-29/4 Δουνέικα

6. 12-13/5 Μεγαλόπολη

7. 16-17/6 Θα ανακοινωθεί

Την ώρα που όλη η Ελλάδα θα βρίσκεται σε κάποιο καρναβάλι οι αθλητές του MotoCross θα ρίχνονται στην μάχη του πρωταθλήματος, κυνηγώντας ένα καλό αποτέλεσμα.

Τον ΙΚΑΡΟ θα εκπροσωπήσουν και φέτος οι τρεις μόνιμοι εκπρόσωποί του, Φραγκίσκος Ζούνης, Νίκος Λυρίου και ο Άρης Τσαρνάς από την Κω.


Και οι τρεις οδηγοί θα αγωνιστούν και φέτος στις ίδιες κατηγορίες που έλαβαν μέρος και πέρυσι. Ο Τσαρνάς παραμένει στην ΜΧ1 σαν εργοστασιακός οδηγός της HUSQVARNA και περιμένει φέτος να έχει καλύτερα αποτελέσματα και λιγότερες ατυχίες, αφού πέρυσι ενώ ήταν ο μοναδικός αθλητής που… κοίταξε στα μάτια τον πολυπρωταθλητή της κατηγορίας Παναγιώτη Κουζή, δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω και περιορίστηκε τελικά στην 3η θέση, ένα βαθμό πίσω από τον δεύτερο, Γιώργο Ηλιόπουλο.

Ο Λυρίου και ο Ζούνης θα αγωνιστούν στην ΜΧ2 με τον πρώτο να συνεχίζει σαν εργοστασιακός οδηγός στην KTM, ενώ ο δεύτερος άλλαξε μάρκα μοτοσικλέτας φέτος και θα αγωνίζεται πλέον με HUSQVARNA. Και οι δυο θέλουν να μείνουν μακριά από τις ατυχίες που είχαν πέρυσι, για να βρεθούν ψηλότερα στη βαθμολογία με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο καιρός για το Σαββατοκύριακο στις Σέρρες προβλέπεται καλός, με μικρή πιθανότητα βροχής την Κυριακή, με θερμοκρασία γύρω στους 5 βαθμούς κελσίου.

Ο ΙΚΑΡΟΣ εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά στους αθλητές του και να έχουν ένα δυνατό ξεκίνημα στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος, ενώ ευχαριστεί τον Μεγάλο Χορηγό του, την εταιρεία BLUE STAR FERRIES για τις εκπτώσεις που προσφέρει στις μετακινήσεις των αθλητών του.