Ελεύθερη είσοδος  στους αγώνες του «Ροδίων Άθλησις»

Το «Ροδίων Αθλησις»  αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 15.00 τον ΑΟ Αιγιαλέων και σαφέστατα θέλει τον κόσμο του Ροδίτικου βόλεϊ κοντά του.

Αυτός είναι ο λόγος πέραν των άλλων, που η Διοίκηση του αποφάσισε πως η είσοδος στους τρεις επόμενους αγώνες στο Κλειστό του «Ροδίων»,  θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Για το λόγο αυτό, εξεδόθη μάλιστα η σχετική ανακοίνωση:

«Μπαίνοντας στην τελική ευθεία τους πρωταθλήματος, η ομάδα μας, προερχόμενη από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη στα Μελίσσια, έχει να αγωνιστεί σε τρεις «τελικούς»!

Στόχος της αποτελεί το να οδηγηθεί για 3η συνεχή χρονιά στην κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Ο πρώτος «τελικός» θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα  15.00 στο κλειστό γήπεδο του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» με αντίπαλο την καλά προετοιμασμένη ομάδα του Αιγίου.

Η διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» αποφάσισε στους επόμενους τρεις εντός έδρας αγώνες η είσοδος για το κοινό να είναι ελεύθερη. Θεωρούμε πως αποτελεί  επιθυμία αρκετών φίλων να δώσουν το «παρών» σε τόσο συναρπαστικούς αγώνες.

Σας περιμένουμε, καθώς  η παρουσία σας στο γήπεδο θα δώσει ώθηση στους αθλητές μας να φτάσουν πιο εύκολα στη νίκη.

Ραντεβού την Κυριακή».