Σεμινάρια για τη διαμεσολάβηση στην Ρόδο

Κύκλο Σεμιναρίων με αντικείμενο το Θεσμό της Διαμεσολάβησης διοργανώνει η Επιτροπή Επιστημονικών Εκδηλώσεων –Επιμόρφωσης  και Επιστημονικής Συνδρομής Δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου.

Το Πρόγραμμα των Σεμιναρίων έχει ως εξής:
1ο Σεμινάριο επιμόρφωσης των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου για το θεσμό της Διαμεσολάβησης με τίτλο «Εισαγωγή στο Θεσμό της Διαμεσολάβησης». Το σεμινάριο θα διεξα-χθεί την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 ώρα 18:00 στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, με ομιλητές:

• Δήμητρα Βεσλεμέ, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, δικηγόρο Πειραιά, συνεργάτιδα του ΚΕΔΙΠ.

• Θάλεια Μπόνη, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, Συντονίστρια Εξωδικαστικού Μηχανισμού, δικηγόρο, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου.

• Εύα Κουτσουράη, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, Συντονίστρια Εξωδικαστικού Μηχανισμού, δικηγόρο, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

• Γεώργιο Τζεδάκη, δικηγόρο,  Πιστοποιημένο Νομικό Παραστάτη στη διαδικασία της Διαμεσολάβησης, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου.

2ο Σεμινάριο επιμόρφωσης των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου για το θεσμό της Διαμεσολάβησης με τίτλο «Διαμεσολάβηση: Από τη Θεωρία στη Πράξη» με ομιλητές: 

• Ελισάβετ Τσέλιου, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας με την επωνυμία «ΔΙΑΛΟΓΟΣ Εταιρεία Εμπορικής και Οικογενειακής Διαμεσολάβησης» δικηγόρο, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

• Δέσποινα Ζιώγα, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, Συντονίστρια Εξωδικαστικού Μηχανισμού, δικηγόρο, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου.

• Εριέττα Βενετσιάνου, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, Συντονίστρια Εξωδικαστικού Μηχανισμού, δικηγόρο, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του 2ου Σεμιναρίου θα ανακοινωθεί σύντομα.

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όσους παρακολουθήσουν τον Κύκλο των Σεμιναρίων.