Γιάννης Αρχοντούλης: «Δεν μας το επέτρεψαν…»

Γιάννης Αρχοντούλης: «Δεν μας το επέτρεψαν…»

Γιάννης Αρχοντούλης: «Δεν μας το επέτρεψαν…»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 202 ΦΟΡΕΣ

Νίκη θέλει ο Ιάλυσος στο ματς με τον Ασπρόπυργο την προσεχή Κυριακή στο «Οικονομίδειο»

Το ματς της 16ης αγωνιστικής με τον Εθνικό στην Καλλιθέα, θα μπορούσε να έχει αποφέρει κέρδος για τον Ιάλυσο ο οποίος ηττήθηκε με 2-0, που ήταν …καλύτερος του αντιπάλου του, αλλά….

Και δεν είναι μόνο η ήττα που απασχόλησε Διοίκηση και τεχνική ηγεσία, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο προήλθε.

Οι διαιτητές δεν μέτρησαν κανονικό γκολ του Αρχοντούλη και σαφέστατα θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη του αγώνα, αν μετρούσε κι ενώ το σκορ ήταν 1-0.

Ο ίδιος ο παίκτης των «ερυθροκίτρινων» αναφερόμενος στην ακύρωση του γκολ είπε: «Για 70 λεπτά ήμασταν καλύτεροι από τον Εθνικό.

Ο αντίπαλός μας στα υπόλοιπα λεπτά απειλούσε ελάχιστα και κυρίως με αναλαμπές στο παιχνίδι του. Στο τελευταίο 20λεπτο ουσιαστικά είχαμε απογοητευτεί, καθώς παίζαμε και με δέκα παίκτες. Τότε δημιούργησε τις ευκαιρίες του. Στο α΄ μέρος είχαμε τρεις ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε.

Στην μία από αυτές, ο αντίπαλος τερματοφύλακας αντιδρά εξαιρετικά και κρατάει το μηδέν. Το παιχνίδι κρίθηκε στο γκολ που ακυρώθηκε, γιατί όπως ήταν η ροή του αγώνα αν μας επέτρεπαν την ισοφάριση θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι.

Πέντε λεπτά αργότερα, δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ το οποίο επίσης είναι οφ σάιντ και τελείωσε εκεί το ματς. Όσον αφορά το πέναλτι που καταλογίσθηκε εναντίον μας στο τρίτο λεπτό, υπάρχει επαφή αλλά όχι τράβηγμα.

Ήθελε ο διαιτητής να το δώσει. Παρόλα αυτά δεν σταθήκαμε σε αυτό και αποδείξαμε στον αγωνιστικό χώρο, πως ήσασταν καλύτερη ομάδα».

Χωρίς τον Τσούπρο για τη νίκη
Ο Ιάλυσος την 17η αγωνιστική υποδέχεται τον Ασπρόπυργο, την ομάδα που τον έχει βάλει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα σε διαδικασία ενστάσεων και εφέσεων για το ματς του α΄ γύρου.

Η απόφαση της έφεσης μάλιστα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, κανείς δεν μπορεί να πει μέχρι τώρα αν ο Ιάλυσος είναι μέσα ή έξω από τον στόχο του.

Η αλήθεια είναι πώς η διαφορά στους 15 αγώνες από την κορυφή είναι μεγάλη. Έχει γίνει οκτώ βαθμοί (χωρίς την έφεση) και στα ματς που απομένουν είναι πολύ δύσκολο να γυρίσει η κατάσταση.

Στο επόμενο ματς, ο Θανάσης Τερζής θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τσούπρου, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Εθνικό.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!