Η αντιπαράθεση συνεχίζεται στο ΚΤΕΛ Ρόδου

Η αντιπαράθεση συνεχίζεται στο ΚΤΕΛ Ρόδου

Η αντιπαράθεση συνεχίζεται στο ΚΤΕΛ Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 943 ΦΟΡΕΣ

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την αντιπαράθεση των μετόχων του ΚΤΕΛ. Οι πρώτες διαφωνίες των μελών της εταιρείας έχουν μετατραπεί σε φανατική αντιπαράθεση και έχει χαθεί κάθε έλεγχος. Οι αντιμαχόμενες παρατάξεις έχουν ήδη ξιφουλκήσει και είναι αποφασισμένες να φθάσουν στα άκρα.

Προχθές, Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας παρά την απόφαση 491/2018 του Εφετείου Δωδεκανήσου με την οποία ακυρώθηκε η γενική συνέλευση της 26ης-08-2016 για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Παράλληλα η προχθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση δεν έκανε δεκτή την εξώδικη όχληση-πρόσκληση έξη μελών της εταιρείας που ζητούσαν να συμπεριληφθούν στην ημερήσια διάταξη και να συζητηθούν μία σειρά προτάσεων.

Η πρόσκληση για την προχθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση είχε ως θέμα την «εναρμόνιση του καταστατικού σύμφωνα με το νόμο 2963/2001 (άρθρο 3 παράγρ.6) και 3710/2008 (άρθρο 25 παράγρ. 1) και τροποποίηση του άρθρου 22 του καταστατικού ώστε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που εκλέγονται από την γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας να έχουν τετραετή θητεία και όχι τριετή».

Η εξώδικη όχληση-πρόσκληση και παραγγελία 13 σελίδων, των έξη μετόχων της εταιρείας, κοινοποιήθηκε εμπρόθεσμα με δικαστικό επιμελητή στις 08 Φεβρουαρίου, όμως η διοίκηση της εταιρείας αρνήθηκε να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση επί των προτεινομένων θέσεων-προτάσεων, κάτι που ίσως εξομάλυνε τις διαμορφωθείσες κακές σχέσεις. Αναγκαστικά η όλη υπόθεση θα επανέλθει στα δικαστήρια και το μέλλον της εταιρείας θα κριθεί από τις αποφάσεις.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η κατάσταση στο ΚΤΕΛ Ρόδου παραμένει έκρυθμη με τους μετόχους εργαζόμενους να είναι χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα και οι καταγγελίες να ξεφεύγουν της λογικής.

Οι αντίθετοι με την διοίκηση μέτοχοι την κατηγορούν και για οικονομικές ατασθαλίες, γεγονός που οξύνει ακόμα περισσότερο το όλο κακό κλίμα.

Σε μία τέτοια εποχή που η χώρα ταλανίζεται από την οικονομική κρίση και η βιωσιμότητα των πολιτών βρίσκεται σε επικίνδυνη καμπή, είναι αδιανόητο να υπάρχουν εταιρείες κερδοφόρες που να έχουν τους μετόχους τους στα κάγκελα, απλά και μόνο για να ικανοποιήσουν τα «θέλω τους» και τα προσωπικά τους συμφέροντα, όποια κι αν είναι αυτά.

Απαραίτητα θα πρέπει να βρεθεί δίαυλος επικοινωνίας και όλοι μαζί να συνεχίσουν την αναγνωρισμένη προσφορά τους στο νησί, που τους αποδίδει και ανάλογα κέρδη.

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου