Ιάλυσος: Σάββατο το ματς  με την Προοδευτική

Από σήμερα μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ο Ιάλυσος για το δύσκολο ματς  της 18ης αγωνιστικής, σύμφωνα με την οποία υποδέχεται στο «Οικονομίδειο» γήπεδο  τη δεύτερη της βαθμολογίας Προοδευτική, που έρχεται στο νησί μας για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας του Ιάλυσου με την Προοδευτική, δεν θα γίνει τελικά Κυριακή  όπως έχει προαναγγελθεί, αλλά το Σάββατο  3 Μαρτίου. Η ΕΠΟ ικανοποίησε σχετικό αίτημα της Πειραϊκής ομάδας που είναι μετακινούμενο σωματείο, προκειμένου να διευκολυνθεί συγκοινωνιακά.

Ωστόσο το κλίμα μετά και τη νίκη επί του Ασπρόπυργου είναι πολύ καλό στα αποδυτήρια. Ο Ιάλυσος θέλει να κάνει το καθήκον του μέχρι τέλους, κυνηγώντας ουσιαστικά ένα θαύμα καθώς οι μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν, ενώ για την απόφαση της έφεσης …ούτε λόγος.

Ο Θανάσης Τερζής ενόψει Προοδευτικής, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θέλει να παρουσιάσει η ομάδα του την ίδια εικόνα που έδειξε στο ματς της περασμένης Κυριακής. Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Προοδευτική, θα ξεκινήσει σήμερα ουσιαστικά μιας και χθες οι παίκτες του Ιάλυσου είχαν ρεπό.