Στην αφετηρία το Διεθνές Γκραν Πρι ποδηλασίας)

Στην αφετηρία το Διεθνές Γκραν Πρι ποδηλασίας)

Στην αφετηρία το Διεθνές Γκραν Πρι ποδηλασίας)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 561 ΦΟΡΕΣ

Σήμερα και ώρα 12.00 ξεκινά από το Μανδράκι το Διεθνές Γκραν Πρι ποδηλασίας με συμμετοχή σημαντικών επαγγελματιών αθλητών.

Το νησί μας υποδέχεται και φέτος με πρωτοβουλία του Ροδήλιου και της Sport Tour Hellas, έχοντας τη στήριξη από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τον Δήμο Ρόδου και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, επαγγελματίες ποδηλάτες απ’ όλο τον κόσμο για τις δύο σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις.

Σήμερα με εκκίνηση στις 12.00 από το Μανδράκι θα γίνει το Γκραν Πρι 195χλμ. ενώ από την ερχόμενη Παρασκευή έως και την Κυριακή 11 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Γύρος της Ρόδου. Συνολικά θα συμμετάσχουν 154 ποδηλάτες από σημαντικές ομάδες, ενώ μαζί με τα team υποστήριξης και τους συνοδούς, τα άτομα που βρίσκονται ήδη στη Ρόδο είναι πολύ περισσότερα, προς όφελος της τουριστικής κίνησης.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι οι ακόλουθες:
ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Φινλανδία (FIN)
PRO CONTINENTAL: Bardiani CSF (ITA)
CONTINENTAL: ΑΚΡΟS Continental (SUI), JAVA Continental (SRB), LOTTO Continental (GER), Polartec Continental (ESP), SVL Continental (GER) Team Dauner Continental (GER), UNO-X Continental (NOR),
CLUBS: CMI Club (USA), GLOBAL Club (NED), Mazadaran Club (IRI), NICE DEVO Club (MGL), OsloFjord Club (NOR), FELDBINTER KTM Club (AUT), Thrakas Ippeas Club (GRE), UNION Tirol Club (AUT).

Οι διαδρομές των αγώνων:

Διεθνές Γκραν Πρι-4 Μαρτίου
Εκκίνηση από Ρόδο με κατεύθυνση προς την Ρόδου-Καλλιθέας-Φαληράκι κι από κει έξοδος στη Ρόδου-Λίνδου προς Αφάντου-Αρχάγγελο-Χαράκι-Κάλαθο-Λίνδο-Πεύκους-Λάρδο-Κιοτάρι-Γεννάδι-Λαχανιά-Κατταβιά-Απολακκιά-Μονόλιθο-Σίαννα-Κρητηνία-Κάμειρο Σκάλα-Μανδρικό-Καλαβάρδα-Φάνες-Θεολόγο-Ιαλυσό και τερματισμό πάλι στη Ρόδο, απόστασης 195χλμ.

Διεθνής Γύρος Ρόδου
1ο ΕΤΑΠ-9 Μαρτίου
Ρόδος-Νέα Μαρίνα-προς Ρόδου-Καλλιθέας-Φαληράκι- προς Ρόδου-Λίνδου-Κολύμπια-Αρχίπολη-Ελεούσα-Απόλλωνα-Έμπωνα-Κρητηνία-Πεταλούδες-Μανδρικό-Καλαβάρδα-Φάνες-Σορωνή-Καλαμώνας-Δαματριά-Μαριτσά και μετά από δύο στροφές εκεί, τερματισμός στο χωριό. Απόσταση 150χλμ.

2ο ΕΤΑΠ-10 Μαρτίου
Εκκίνηση από Ρόδο-προς Κρεμαστή-Ψίνθο-Αρχίπολη-Ελεούσα-Διμυλιά-Προφήτη Ηλία-Λάερμα-Λίνδο-Ρόδου-Λίνδου προς Φαληράκι κι από Paradise τερματισμός στα Κοσκινού. Απόσταση 161χλμ.

3ο ΕΤΑΠ-11 Μαρτίου
Εκκίνηση από Ρόδο προς Ρόδου-Καλλιθέας-Φαληράκι παραλιακά-έξοδος προς Ρόδου-Λίνδου-Γεννάδι-Άγιος Ισίδωρος-Έμπωνα-Κρητηνία-Κάμειρος και τερματισμός στην Ρόδο. Απόσταση 157,5χλμ.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους