Πέρασε το βαλιτσάκι – κοριός της ΕΥΠ από τη Ρόδο εντοπίζοντας λαυράκια στην στεριά;

● Έτσι και έρθει ένας ξένος στη Ρόδο μας, θα νομίζει ότι είμαστε ο πιο... θεοσεβούμενος λαός του πλανήτη! Αφού με όλα αυτά που ζούμε σε τούτο το νησί,   τον σταυρό μας κάνουμε συνέχεια!!!

● Τον σταυρό μας να μην σκοτωθούμε σε καμιά λακκούβα, τον σταυρό μας όταν βρέχει και οι δρόμοι γίνονται καρμανιόλες, τον σταυρό μας όταν ακούμε τους πολιτικούς και τους πολιτευτές μας να λένε  και να υπόσχονται, χτίζοντας με τα λόγια (και μόνο) ανώγια και... κατώγια..!

● Πέρασε το βαλιτσάκι – κοριός της ΕΥΠ από το νησί μας πριν από αρκετούς μήνες εντοπίζοντας λαυράκια στην στεριά; Έτσι αναφέρουν οι πληροφορίες και μάλιστα από σοβαρές κι αξιόπιστες πηγές. Για άλλους ήρθε κι άλλους τσάκωσε; Σε πλήρη εξέλιξη η υπόθεση...

● Τέλος στους αγύρτες του διαδικτύου και στους πειρατές  της ενημέρωσης ξεκινά να βάζει (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) το υπουργείο δημόσιας τάξης και η Ελληνική Αστυνομία. Διαπιστευμένοι στο εξής θα είναι μόνο όσοι έχουν τις προϋποθέσεις. Ελπίζουμε να τηρηθεί με θρησκευτική ευλάβεια η εγκύκλιος του αρχηγείου. 

Ο (πολύ) κακός