Αθήνα 2018 - Πρωτεύουσα του... Πακιστάν;!

Γράφει ο Σπύρος Κατσούρης

Είχα τρία χρόνια περίπου να πάω στο κέντρο της Αθήνας, κι όταν πήγα στα μέσα Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους, ευρέθηκα προ τεραστίας και λίαν δυσαρέστου εκπλήξεως. Νόμιζα πως ονειρευόμουν. 

Κι έτριβα τα μάτια μου να ξυπνήσω από τον κακό εφιάλτη που έβλεπα. Δεν μπορεί, έλεγα μέσα μου. Δεν είναι δυνατόν! Εφιάλτης είναι και πρέπει να ξυπνήσω. Έλα όμως που δεν είναι εφιάλτης! Και είναι δυστυχώς η ωμή πραγματικότητα που βιώνει η πρωτεύουσα της Ελλάδος, που βιώνει ο Ελληνισμός, που βιώνει η χώρα ολόκληρη!

Τι εφιάλτη είδα; Είδα την ειρηνική κατάληψη της πρωτεύουσάς μας από Ασιάτες! Από Πακιστανούς, Αφγανούς, Άραβες, Σύρους, Αιγυπτίους, Τούρκους, μαύρους κλπ ακόμα και από Ανατολικοευρωπαίους. 

Κι όταν λέω κατάληψη δεν εννοώ μόνον την απλή κατάληψη της πλατείας Ομονοίας από αργόσχολους τριτοκοσμικούς που περνούν την ώρα τους κουβεντιάζοντας σε «πηγαδάκια» και πουλώντας λαθραία τσιγάρα, ναρκωτικά και ηλεκτρονικά αντικείμενα, ελεύθερα, αλλά και την οικονομική, εμπορική και επιχειρηματική κατάληψη του ιστορικού κέντρου από αυτούς τους μελαμψούς ισλαμιστές της κεντρικής Ασίας.

Εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, κουρεία, αναψυκτήρια, καφετέριες, μικρά ξενοδοχεία, πάρκινγκ, μανάβικα ακόμα και περίπτερα ελέγχονται ή εκμεταλλεύονται από αυτούς τους ανθρώπους.

Κι όχι μόνον στην πλατεία Ομονοίας και των γύρω δρόμων, αλλά και στο Μοναστηράκι και στο Μεταξουργείο και στο Θησείο και στην πλατεία Βάθης και στην οδό Γ’Σεπτεμβρίου και στην οδό Αθηνάς και στην οδό Πειραιώς και στην πλατεία Κάνιγγος και στη μισή Πανεπιστημίου! Παντού «μυρίζει» Ασία κι Ισλαμισμός! Πουθενά Ευρώπη και Ελληνισμός! Πού πάμε; Πού είναι οι Έλληνες;

Πώς πέρασαν στα ξένα τριτοκοσμικά χέρια τόσα καταστήματα; Κι όλα «μαύρα». Μαύρα χρήματα, μαύρες εισπράξεις ,δίχως αποδείξεις, δίχως φόρους! Πού είσαι ΔΟΥ; Πού είστε πολιτικοί της δεκάρας, που ξεζουμίζετε τον Ελληνικό λαό, να δείτε τι γίνεται; Πού είσαι ΔΟΥ; 

Πού είστε Έλληνες φορολογούμενοι να ξεσηκωθείτε που σας αφαιμάσσουν οι πολιτικοί για να ταΐζουν όλους αυτούς τους φανατικούς ισλαμιστές, που ήρθαν για αφανισμό μας; Τι άλλο μένει ακόμα να δούμε στις μέρες μας; Κι ο εφιάλτης που είδα δεν σταματά εδώ. Όλα τα ιστορικά κτίρια του κέντρου των Αθηνών, καλλιμάρμαρα κτίρια, μαρμάρινα αγάλματα, σκάλες κτιρίων, Πανεπιστήμιο, Ακαδημία, πλατεία Συντάγματος, Πολυτεχνείο, πλατεία Κουμουνδούρου, Μοναστηράκι, Εθνική Βιβλιοθήκη, οδός Σταδίου, κι από πλατεία Βικτωρίας ως τον ηλεκτρικό προς Πειραιά αλλά και στους Σταθμούς του Μετρό από Ομόνοια ως το τέρμα Δουκ. Πλακεντίας παντού βλέπεις μουτζούρες τοίχων, ασχήμιες, αισχρολογήματα, συνθήματα αναρχικά, απειλές και βία «ζωγραφισμένη» με τον δικό τους ανατολίτικο τρόπο. 

Τι είν’ αυτά τα χάλια, πολιτικάντηδες της Αριστεράς; Πού βαδίζουμε; Είναι αυτή η Αθήνα του Γούναρη, της Βέμπω, του Πολυμέρη, του Σογιούλ; Είναι αυτή η Αθήνα των φοιτητικών μας χρόνων; Είναι αυτή η πρωτεύουσα της Ελλάδος; Όχι κύριοι. Εδώ δεν είναι Αθήνα! Είναι Ισλαμαμπάντ! Κανταχάρ! Πεσαβάρ! (που λέει και υπέροχος Γ. Τράγκας). Πρωτεύουσα Πακιστάν ή Αφγανιστάν ή Μπαγκλαντές! Και δεν συναντάς Έλληνες! 

Μόνο μερικούς κλεισμένους μέσα σε Γραφεία ή καταστήματα ή Δημόσιες Υπηρεσίες και Τράπεζες. Α, ξέχασα! Συνήντησα και μερικούς Έλληνες ζητιάνους! στις παραπάνω οδούς, ρακένδυτους και ξαπλωμένους στα πεζοδρόμια!!!(Αυτά έχουν για κρεβάτι τους μετά την έξωσή τους από τα σπίτια τους, με τους περίφημους μνημονιακούς πλειστηριασμούς).Αλοί! Αλοί! Και τρισαλοί! Πάει, χαθήκαμε! Μας εξαφάνισε η ανεύθυνη  και αντεθνική πολιτική των  ΣυριζΑνέλ για αγκάλιασμα των .. «προσφύγων» αδελφών μας!

Αίσχος κύριοι κυβερνώντες! Και το «κερασάκι» στην τούρτα  ξέρετε ποιο είναι; Η Ελευθεροκίνηση!! Η Δωρεάν μετακίνηση όλων αυτών με τα μαζικά μέσα συγκοινωνίας μας! Ναι! Καλά διαβάσατε. Και με το Μετρό και με τον ηλεκτρικό και με τα λεωφορεία! Μπήκα σ’ όλα τα ΜΜΣ και παρηκολούθησα όλους αυτούς.  

Κανείς δεν είχε εισιτήριο! Κανείς δεν πλήρωνε και κανείς δεν τους ήλεγχε! Ανοικτές οι μπάρες σ’ όλους τους σταθμούς του Μετρό. Κι αν καμμιά ήτο κλειστή, πηδούσαν από πάνω, σαν τα κατσίκια ! Κι αν έβλεπαν κανένα «ελεγκτή» σε Σύνταγμα ή Ομόνοια την έκαναν «κοπανιστή» διά της πλαγίας οδού! Κάθου και πλήρωνε, εσύ ηλίθιε, νομοταγή Έλληνα πολίτη! Βρε Υπουργοί και παρατρεχάμενοι Γραμματείς και Φαρισσαίοι υποκριτές, κλείστε τις μπάρες! Κάνετε ελέγχους! Οργανώστε ομάδες επιτήρησης και επιβολής του Νόμου! 

Ρίξτε και κανένα βαρύ πρόστιμο! Και εξαποστείλετε μερικούς ασυμμόρφωτους από κεί πούρθαν! 
Να δείτε πόσα δις μαζεύετε σ’ ένα μήνα από τούτους τους λαθροεισβολείς και εξακολουθητικούς λαθρεπιβάτες!  Και πιάστε μερικούς «καλλιτέχνες» που μουτζουρώνουν τους τοίχους της πρωτεύουσας. Δημοκρατία είναι αυτή ή Οχλοκρατία Ασιατικού τύπου;;; Τι είναι;;;