Χρήσιμος ο βαθμός, αλλά δεν ξεμπέρδεψε ακόμα η Ρόδος

Η νίκη που θα διασφάλιζε τη Ρόδο στο εκατό τοις εκατό μπορεί να μην ήρθε στο Κερατσίνι, ωστόσο ο βαθμός του 1-1, που έβαλαν στο «σακούλι» τους τα «ελάφια», μόνο για… πέταμα δεν είναι, καθώς τέσσερις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, τα διατήρησε σε απόσταση πέντε από τη γραμμή τη διακεκαυμένη ζώνη της βαθμολογίας.

Εξυπακούεται πως η συνέχεια απαιτεί τη μέγιστη προσοχή, καθώς αν εξαιρεθεί το εντός έδρας παιχνίδι της μεθεπόμενης αγωνιστικής με την ουραγό ομάδα του Ζευγολατιού, τα άλλα τρία που περιμένουν την ομάδα του Τίμου Καβακά (έφτασε στους 25 βαθμούς) έχουν υψηλό συντελεστή δυσκολίας, αρχής γενομένης από αυτό του προσεχούς Σαββάτου (το ζήτησε η Ρόδος για να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά) με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό. Την 21η αγωνιστική τα «ελάφια» θα παίξουν στην ίδια γειτονιά με τον Ιωνικό που δίνει μάχη επιβίωσης και την τελευταία θα υποδεχθούν τον σήμερα πρωτοπόρο Εθνικό.

Όσο για τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στη βαθμολογία, θα δώσουν κατά σειρά τα ακόλουθα ματς:
*Ασπρόπυργος (7ος - 21 βαθμοί): Ρεπό, Διαγόρας εντός, Πέλοπας Κιάτου εκτός, Κερατσίνι εκτός
*Ιωνικός (8ος - 20 βαθμοί) Πέλοπας Κιάτου εντός, Κερατσίνι εκτός, Ρόδος εντός, Ζευγολατιό εκτός
*Λουτράκι (9ο- 19 βαθμοί) Ιάλυσος εντός, Προοδευτική εντός, Ρεπό, Διαγόρας εντός
  Υπενθυμίζεται, πως η πρώτη θέση που υποβιβάζει είναι η 8η της τελικής βαθμολογίας.

Συνεχίζουν χωρίς ανάσα  
Για το παιχνίδι με την Προοδευτική προετοιμάζονται από χθες οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου, οι οποίοι δούλεψαν στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν χωρίς διακοπή μέχρι και την Παρασκευή και αν δεν υπάρξουν απρόοπτα, ο Τίμος Καβακάς θα μπορέσει να κάνει τις επιλογές του από το σύνολο των ποδοσφαιριστών του.

Τιμωρίες δεν υπάρχουν (επανέρχεται ο Θεόφιλος Κουρούπης), οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο Κερατσίνι ο Φάμπιο δεν εμπνέουν την παραμικρή ανησυχία, ενώ ο Σταμάτης Καντιμοίρης αποθεραπεύτηκε.