Στάθης Φαρμακίδης: «Είμαστε έτοιμοι για τη Γ’ Εθνική»!

Στάθης Φαρμακίδης: «Είμαστε έτοιμοι για τη Γ’ Εθνική»!

Στάθης Φαρμακίδης: «Είμαστε έτοιμοι για τη Γ’ Εθνική»!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 706 ΦΟΡΕΣ

Τη μεγάλη υπόσχεση στον φίλαθλο κόσμο του Αρχαγγέλου έδωσε ο προπονητής του Άρη, λίγη ώρα μετά το τέλος του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Διαγόρα Βατίου

Το κρίσιμο ερώτημα στο οποίο θα κληθεί να απαντήσει ο φετινός πρωταθλητής Δωδεκανήσου αφορά στην εκ μέρους του αποδοχή της πρόσκλησης για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Άρης, διά στόματος του προπονητή του Στάθη Φαρμακίδη, δηλώνει έτοιμος όχι μόνο να πει το μεγάλο «ναι», αλλά και να εκπροσωπήσει επάξια το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», που θα κυνηγήσουν στο επικείμενο ντέρμπι κορυφής με τον Φοίβο την προσπέραση, υπενθύμισε στον φίλαθλο κόσμο του Αρχαγγέλου τη μεγάλη υπόσχεση της ομάδας, ζητώντας ταυτόχρονα από τους πάντες, μέσα από μία «αιχμηρή» αποστροφή, να σεβαστούν την προσπάθεια του Άρη να πρωταγωνιστήσει:

«Θέλω να υπενθυμίσω πως όταν ήρθα πέρσι τον Γενάρη, είχαμε θέσει ως στόχο, με τη διοίκηση και τα παιδιά, η ομάδα να ξαναβρεί τη χαμένη της αίγλη και το έχουμε πράξει. Πετύχαμε γρηγορότερα το στόχο που προσωπικά είχα θέσει, να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Περίμενα ότι αυτό θα γίνει τη νέα σεζόν.

Ωστόσο καταφέραμε να το κάνουμε γρηγορότερα και είναι ευχής έργο ότι ο Αρχάγγελος, μετά από 22 χρόνια, πρωταγωνιστεί στην Α’ κατηγορία και διεκδικεί επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα και για πρώτη φορά την άνοδό του στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Είμαι πεπεισμένος ότι η προσπάθεια θα γίνει μέχρι το τέλος. Το χωριό είναι έτοιμο να ανταπεξέλθει σ’ αυτό το ιστορικό γεγονός. Αρχής γενομένης από την Κρεμαστή, προσκαλούμε τον φίλαθλο κόσμο να μας ενισχύσει, είμαι σίγουρος γι’ αυτό και ευελπιστώ η προσπάθεια που καταβάλλει ο Άρης να αντιμετωπίζεται με συμπάθεια. Διότι οφείλω να ομολογήσω ότι μέχρι σήμερα, θα πω σε εισαγωγικά, βλέπω μία αντιπάθεια.

Γιατί υπάρχουν παιχνίδια, στα οποία παρότι η ομάδα δεν έχει βγει ποτέ να διαμαρτυρηθεί, έχει υποστεί συνέπειες. Θέλω να υποσχεθώ στον φίλαθλο κόσμο του Αρχαγγέλου ότι η ομάδα που φέτος, κατά κοινή ομολογία, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, θα προσπαθήσει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, να πετύχει αυτό που αξίζει.

Ευελπιστούμε, πως αν η ομάδα μας αποδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο πως είναι άξια να πάρει το πρωτάθλημα, του χρόνου στη Γ’ Εθνική να είναι ένας άξιος εκπρόσωπος της Δωδεκανήσου και όχι κομπάρσος.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τους φίλους μου προπονητές Δημήτρη Χρυσόπουλο και Γιάννη Μανούσογλου για την πρόκριση των ομάδων τους στον τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων