Ταξίδι εμπειριών για τα «ελαφάκια»

Μοναδικές και πολύτιμες εμπειρίες θα αντλήσουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές των υποδομών της Ρόδου στο Φεστιβάλ των Αθλητικών Ακαδημιών, που διοργανώνεται την ερχόμενη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου υπό την αιγίδα του ΟΠΑΠ.  

Η πολυάριθμη αποστολή των μικρών «ελαφιών» (Προτζούνιορ και Τζούνιορ) και πολλοί γονείς,  αναχώρησε για την Αθήνα σήμερα, συνοδεία του υπεύθυνου της ακαδημίας Μιχάλη Γιαννουκά, του τεχνικού διευθυντή της και προπονητή Βασίλη Σπέρτου, καθώς και του προπονητή Αντώνη Οικονόμου. 

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει φιλικούς αγώνες, βιωματικές δραστηριότητες, όπως και ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δράσεις όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και για τους γονείς τους, οι οποίοι θα έχουν ταυτόχρονα την ευκαιρία να παρακολουθήσουν «μίνι» σεμινάρια από ειδικούς για μία σειρά σημαντικών ζητημάτων.  

Χαμένη δεν θα πάει για τα παιδιά της Ρόδου ούτε η αυριανή μέρα, η οποία θα είναι κουραστική μεν, άκρως ενδιαφέρουσα και διδακτική, δε. Το πρωί, τα «ελαφάκια» θα ξεναγηθούν στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, ενώ το απόγευμα θα βρεθούν στο γήπεδο της Λεωφόρου, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της Super League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης.   

Υπενθυμίζεται, πως η Ρόδος είναι μέλος του προγράμματος Ακαδημιών του ΟΠΑΠ.