Την τιμητική τους είχαν  τα κομμωτήρια Liberis artistic team

Την τιμητική τους είχαν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Greek Barber Awards τα κομμωτήρια V.M. Liberis artistic team, αφού όχι μόνο απέσπασαν βραβεία, αλλά ο ιδιοκτήτης τους συμμετείχε ως κριτής στο διαγωνιστικό κομμάτι.

Ο εν λόγω διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στις 3, 4, 5 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και φιλίας ενώ τα διαγωνιστικά θέματα αφορούσαν "Old school haircuts", "Παραδοσιακό ξύρισμα με φαλτσέτα", "Tribal - Hair Tattoo", "το πιο γρήγορο κούρεμα", "το καλύτερο πορτραίτο" και το "Free Style – Total Look".  

Ο ιδιοκτήτης των κομμωτηρίων κ. συμμετείχε ως κριτής στο κομμάτι "old school".
 

Ο ιδιοκτήτης των κομμωτηρίων κ. Μιχάλης Λιμπέρης μπροστά από τα τέσσερα βραβεία που κατέκτησαν τα  V.M. Liberis artistic team

Ο ιδιοκτήτης των κομμωτηρίων κ. Μιχάλης Λιμπέρης μπροστά
από τα τέσσερα βραβεία που κατέκτησαν τα V.M. Liberis artistic team

Αντίστοιχα, ο γιος του κ. Λιμπέρη, Δημήτρης Λιμπέρης, ο οποίος εργάζεται και εκείνος στα κομμωτήρια, διαγωνίσθηκε σε τέσσερα διαγωνιστικά κομμάτια, αποσπώντας δύο δεύτερες θέσεις, γεγονός που τον ανέδειξε ως τον καλύτερο Έλληνα μπαρμπέρη στον διαγωνισμό.

Ακόμη, ο μπαρμπέρης κ. Γιόχαν Μπεμπέρογλου, που εργάζεται στα V.M. Liberis artistic team απέσπασε σε δύο διαγωνιστικά θέματα, μια δεύτερη και μια τρίτη θέση, κατατάσσοντας τον έτσι ως τον τρίτο καλύτερο Έλληνα μπαρμπέρη στον διαγωνισμό.

Μάλιστα, προπονητής και μέντορας και των δύο, είναι ο κ. Στράτος Λιμπέρης, γιος του κ. Μιχάλη Λιμπέρη και αδερφός του κ. Δημήτρη, η βοήθεια του οποίου ήταν πολύτιμη για το τελικό αποτέλεσμα.

Ο κ. Μιχάλης Λιμπέρης, μιλώντας στην "Ροδιακή" για τη συμμετοχή του ως κριτής στον διαγωνισμό, ανέφερε ότι ήταν ιδιαίτερα δύσκολο το έργο του μιας και στον διαγωνισμό συμμετείχαν τα ισχυρότερα ονόματα στο barbering. 
 


Ο τίτλος του δεύτερου καλύτερου μπαρμπέρη στην Ελλάδα, έρχεται για δεύτερη φορά ως διάκριση στα κομμωτήρια Liberis, αφού στον περσινό αντίστοιχο διαγωνισμό, ο κ. Μιχάλης Λιμπέρης αναδείχθηκε και εκείνος με τη σειρά του ως ο δεύτερος καλύτερος μπαρμπέρης.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί οτι η ομάδα V.M. Liberis artistic team πρόκειται να συμμετάσχει και στον Παγκυπριακό διαγωνισμό κομμωτικής που θα πραγματοποιηθεί στην Λεμεσό τον ερχόμενο Νοέμβριο.