Tζάμπα ήττα για τη Ρόδο, σαν από συνήθεια

Tζάμπα ήττα για τη Ρόδο, σαν από συνήθεια

Tζάμπα ήττα για τη Ρόδο, σαν από συνήθεια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 233 ΦΟΡΕΣ

Όπως την «πάτησε» τόσες φορές φέτος, έτσι και προχθές στον Κορυδαλλό ηττήθηκε 1-0 από την Προοδευτική

Στη μακρά λίστα των αγώνων που έχασε τζάμπα και βερεσέ, χωρίς καν να… καταλάβει το πώς, πρόσθεσε η Ρόδος τον προχθεσινό με την Προοδευτική στο «κρύο», λόγω τιμωρίας που έκλεισε τις πύλες για το φίλαθλο κοινό, γήπεδο του Κορυδαλλού.

Η ήττα με 1-0 διατηρεί τα «ελάφια» στη ζώνη του άγχους (η γραμμή του υποβιβασμού απέχει τέσσερις βαθμούς) και τα οδηγεί στα τελευταία τρία παιχνίδια της χρονιάς υπό συνθήκες πίεσης. Διότι έτσι όπως τα κατάφεραν, ίσως η νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με το Ζευγολατιό να μην είναι αρκετή για να προσφέρει ασφάλεια πριν από το ταξίδι για το ματς με τον Ιωνικό και την αυλαία με τον Εθνικό.

Στον Κορυδαλλό η Ρόδος την «πάτησε» σαν από… συνήθεια. Δεν ήταν χειρότερη από τον αντίπαλό της, είχε ένα καλό και δημιουργικό πρώτο ημίχρονο και δεν της έλειψαν οι καλές ευκαιρίες.
Μόνο που οι ευκαιρίες δεν είναι γκολ και όταν σπαταλούνται, κατά κανόνα η μπάλα τιμωρεί.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 30’ και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, όταν μετά από σέντρα του Φαμπίνιο, γύρισμα του Παπανικόλα και λανθασμένη εκτίμηση της κατάστασης από τον Παναγόπουλο, η μπάλα-κι αφού βρήκε στο αριστερό δοκάρι- στρώθηκε στον Κανελλόπουλο, που την έσπρωξε στο βάθος της ανυπεράσπιστης εστίας.

Η συγκεκριμένη φάση, όπως και η κεφαλιά του Ντάλλα στο δεξί δοκάρι, στο 16’, έπειτα από φάουλ του Δηλαβέρη, ήταν οι μοναδικές πραγματικά επικίνδυνες των γηπεδούχων σε όλο το ματς.

Περισσότερες δεν χρειάστηκαν, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο απλά συνέπτυξαν τις γραμμές τους, «πάγωσαν» το ρυθμό και δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα από τα «ελάφια» παρά μόνο στο τέλος, όταν μετά από σουτ του Λέκκα, η μπάλα άλλαξε πορεία στο σώμα του Παπανικόλα και «έγλειψε» το αριστερό δοκάρι.

Η Ρόδος είχε το παιχνίδι στα πόδια της στο πρώτο και το... κλώτσησε. Πέρα από τις αρκετές τελικές, κυρίως με σουτ εκτός περιοχής, κατέγραψε, στο 21’, την κλασική ευκαιρία με τον Μπούτερ, ο οποίος μετά από ασταθή επέμβαση του Μπαντίκου σε σουτ του Κουρούπη, πλάσαρε από κοντά άτσαλα και αδύναμα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα, όπως και άλλες δύο εξαιρετικές στιγμές και πάλι με τον Αργεντινό επιθετικό στο 16’ και στο 45’ (στην πρώτη σούταρε, μετά από θαυμάσια ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή, λίγο πάνω από τα δοκάρια, στη δεύτερη αστόχησε για λίγο στην κεφαλιά που έκανε μετά από φάουλ του Αυγενικού).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Περράκης από την Αθήνα και βοηθοί του οι Καρμίρης (Λέσβου) και Πασπάτης (Σάμου), με την αποστολή της Ρόδου να επιστρέφει στη βάση της με σοβαρά παράπονα.

Οι συνθέσεις:
Προοδευτική: Μπαντίκος, Ξυγγάκης, Ζήζηλας, Παπανικόλας, Βλάχος (82’ Ζιβάνοβιτς), Μπέλερης, Κανελλόπουλος (87’ Παναγιωτόπουλος), Ντάλλας, Δηλαβέρης, Φαμπίνιο (68΄Χρήστου), Μάρης.
Ρόδος: Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι (67’ λ.τ. Τάχος), Κουρούπης, Μκρτσιάν, Αποστόλου (89’ Βολονάκης), Πότσι (46΄ Μυλωνάς), Πινδώνης, Αυγενικού, Μπούτερ, Νάκκας (31’ λ.τ. Λέκκας), Άλμπι.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου