Λαχτάρησαν στους Αγίους Αποστόλους με τον τραυματισμό του Παπακώστα

Λαχτάρησαν στους Αγίους Αποστόλους με τον τραυματισμό του Παπακώστα

Λαχτάρησαν στους Αγίους Αποστόλους με τον τραυματισμό του Παπακώστα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 341 ΦΟΡΕΣ

Διεκόπη στο 25’ η αναμέτρηση του Πολύστρατου με την Κύπρο - Ο 27χρονος αμυντικός πάντως διέφυγε τον κίνδυνο

Από ένα δυσάρεστο περιστατικό σημαδεύτηκε το παιχνίδι προχθές στους Αγίους Αποστόλους όπου αναμετρήθηκαν η Κύπρος με τον Πολύστρατο για την 17η αγωνιστική στον β’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας.

Στο 25’ κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-1, ο Κώστας Παπακώστας από πλευράς του Πολύστρατου, συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα της ομάδας του, Ηλία Ερνίκιολη με αποτέλεσμα να χάσει για κάποια λεπτά τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αφού του έδωσε τις πρώτες βοήθειες ο γιατρός και πρόεδρος των γηπεδούχων Γιώργος Συμεωνίδης.

Εκεί υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις ο 27χρονος ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» που δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό, αλλά ο αγώνας διεκόπη με πρόταση του Πολύστρατου και τη συναίνεση της Κύπρου, για να επανοριστεί από την ΕΠΣΔ.

Μέχρι και τη διακοπή, η Κύπρος είχε προηγηθεί στο 8’ με πλασέ του Σέγκνις Πρέτσι αλλά ισοφαρίστηκε χάρις στο σουτ του Ίκαρου Τριπολίτη στο 15’.

Μέσω της «Ροδιακής», διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του Πολύστρατου εύχονται περαστικά στον Κώστα Παπακώστα και να επιστρέψει ξανά δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ ευχαριστούν την Κύπρο για τη συναίνεση ώστε να διακοπή ο αγώνας λόγω του συμβάντος.

Διαιτητής ήταν ο Μανώλης Παπαγιαννίδης με βοηθούς τους Στεφανάκη και Καραγιάννη.

Κύπρος: Τύρελης, Βασιλείου, Σταματούλας, Μαχλής, Κενενούνης, Τραγάκης, Κονίδης, Χατζηνικόλας, Πρέτσι, Ροδίτης, Τριανταφυλλίδης.
Πολύστρατος: Ερνίκιολης, Παπακώστας, Χωρίτης, Αναστασιάδης, Κωστίδης, Παπαβασιλείου, Γεωργαλλής, Μπακαρής, Κοιλιάς, Χατζημιχαήλ, Τριπολίτης.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.