Λαχτάρησαν στους Αγίους Αποστόλους με τον τραυματισμό του Παπακώστα

Από ένα δυσάρεστο περιστατικό σημαδεύτηκε το παιχνίδι προχθές στους Αγίους Αποστόλους όπου αναμετρήθηκαν η Κύπρος με τον Πολύστρατο για την 17η αγωνιστική στον β’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας.

Στο 25’ κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-1, ο Κώστας Παπακώστας από πλευράς του Πολύστρατου, συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα της ομάδας του, Ηλία Ερνίκιολη με αποτέλεσμα να χάσει για κάποια λεπτά τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αφού του έδωσε τις πρώτες βοήθειες ο γιατρός και πρόεδρος των γηπεδούχων Γιώργος Συμεωνίδης.

Εκεί υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις ο 27χρονος ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» που δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό, αλλά ο αγώνας διεκόπη με πρόταση του Πολύστρατου και τη συναίνεση της Κύπρου, για να επανοριστεί από την ΕΠΣΔ.

Μέχρι και τη διακοπή, η Κύπρος είχε προηγηθεί στο 8’ με πλασέ του Σέγκνις Πρέτσι αλλά ισοφαρίστηκε χάρις στο σουτ του Ίκαρου Τριπολίτη στο 15’.

Μέσω της «Ροδιακής», διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του Πολύστρατου εύχονται περαστικά στον Κώστα Παπακώστα και να επιστρέψει ξανά δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ ευχαριστούν την Κύπρο για τη συναίνεση ώστε να διακοπή ο αγώνας λόγω του συμβάντος.

Διαιτητής ήταν ο Μανώλης Παπαγιαννίδης με βοηθούς τους Στεφανάκη και Καραγιάννη.

Κύπρος: Τύρελης, Βασιλείου, Σταματούλας, Μαχλής, Κενενούνης, Τραγάκης, Κονίδης, Χατζηνικόλας, Πρέτσι, Ροδίτης, Τριανταφυλλίδης.
Πολύστρατος: Ερνίκιολης, Παπακώστας, Χωρίτης, Αναστασιάδης, Κωστίδης, Παπαβασιλείου, Γεωργαλλής, Μπακαρής, Κοιλιάς, Χατζημιχαήλ, Τριπολίτης.