Μια ακόμα σημαντική προσφορά του συλλόγου «Αγία Μαρίνα»

Μεγάλη ποσότητα ιατροτεχνολογικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού διατέθηκε πρόσφατα στο νοσοκομείο Κιλκίς από τον φιλανθρωπικό σύλλογο Αγία Μαρίνα Παραδεισίου (ο εξοπλισμός προέρχεται από το εξωτερικό και διατέθηκε στον σύλλογο).

Για τον εξοπλισμό αυτό το νοσοκομείο Κιλκίς σε επιστολή του προς τον σύλλογο αναφέρει:
«Το Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου ΚΙΛΚΙΣ αποδέχεται την δωρεά του ιατροτεχνολογικού-υγειονομικού και αναλώσιμου υλικού από τον σύλλογό σας Αγία Μαρίνα, Παραδεισίου Ρόδου, για τις ανάγκες του νοσοκομείου μας, εκφράζοντάς σας τις θερμές ευχαριστίες του.

Η διοικήτρια του Γ.Ν. Κιλκίς
Μαρία Βλάχου”.

Σε δήλωσή της, η πρόεδρος του συλλόγου «Αγία Μαρίνα» κ. Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδη αναφέρει τα εξής:

«Η ποσότητα του ιατροτεχολογικού υλικού που διαθέσαμε είναι επαρκής και δίνει την δυνατότητα στην διοίκηση του νοσοκομείου να εξοικονομήσει πόρους και να προσλάβει ιατρούς για τις ανάγκες των κλινικών.
Ικανοποιήσαμε την ανάγκη τους σε μεγάλο ποσοστό, και πέραν των άλλων μηχανημάτων, μπορέσαμε να τους διαθέσουμε και ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕ 4 ΚΕΦΑΛΕΣ, που το είχαν άμεση ανάγκη, όπως επίσης 104 διαφορετικά είδη Ιατροτεχνολογικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού, με χιλιάδες είδη αναλώσιμου υλικού, όπως φαίνεται από την συνημμένη κατάσταση.

Ο Φιλανθρωπικός και πολιτιστικός Σύλλογος Παραδεισίου ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, έχει θέσει υψηλούς στόχους και με πράξεις αποδεικνύει την πατριωτική του βοήθεια προς τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ δομές ΥΓΕΙΑΣ της πατρίδας μας, αυτήν την δύσκολη οικονομική κρίση που βιώνουμε. Είναι υποχρέωσή μας, για το καλύτερο αύριο των παιδιών μας».