Κέρδη του ΑΣΤΙΡ από τη συμμετοχή στη Β’ Εθνική

Κέρδη του ΑΣΤΙΡ από τη συμμετοχή στη Β’ Εθνική

Κέρδη του ΑΣΤΙΡ από τη συμμετοχή στη Β’ Εθνική

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 222 ΦΟΡΕΣ

Η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου της Ιαλυσού εξασφάλισε την παραμονή της στον 4ο όμιλο και αποκόμισε εμπειρίες για το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθεί αναπτυξιακά

Μόνο όφελος είχε ο ΑΣΤΙΡ από τη συμμετοχή του φέτος στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής για το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Στην ομάδα από την Ιαλυσό εντάχθηκαν πολλά κορίτσια από το νησί μας με αγάπη για το άθλημα αλλά έγινε και η μεταγραφή τριών παικτριών που σπουδάζουν εδώ και είχαν παραστάσεις από συμμετοχές τους σε Α’ και Β’ Εθνική.

Το περασμένο σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα στον όμιλο του ΑΣΤΙΡ, με την υπόθεση ανόδου και παραμονής να κρίνεται την τελευταία αγωνιστική.

Τα κορίτσια από το νησί μας γνώρισαν την ήττα από τον Εργοτέλη στην Κρήτη με 10-4, παίζοντας χωρίς άγχος μιας και είχαν ανανεώσει την παρουσία τους στην κατηγορία δύο αγωνιστικές πριν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο πρωταθλητής σύλλογος του Ηρακλείου διαθέτει μια από τις σημαντικότερες ποδοσφαιρικές ακαδημίες για γυναίκες στην Ελλάδα έχοντας μάλιστα και β’ ομάδα σε αναπτυξιακό πλαίσιο.

Μέσω της συμμετοχής του ΑΣΤΙΡ στο πρωτάθλημα, οι παράγοντες της διοίκησης είχαν επαφή με άλλα σωματεία και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες όσον αφορά στοιχεία για την ανάδειξη του αθλήματος στο νησί μας.

Οι παίκτριες του ΑΣΤΙΡ θα συνεχίσουν προπονήσεις έως και τη βδομάδα μετά το Πάσχα, αφού τότε προγραμματίζουν ένα τουρνουά με συμμετοχή των Αθλοπαιιδών Κω και των Αργοναυτών Καλύμνου μαζί με τον Σταυρό Καλυθιών. Περισσότερα στοιχεία για τη διοργάνωση θα γίνουν γνωστά προσεχώς, σε μια προσπάθεια να γνωρίσουν τη μαγεία του ποδοσφαίρου όσο γίνεται περισσότερα κορίτσια εδώ.

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ