Ποσειδών Καρπάθου: Τώρα που τον βρήκε,  σιγά μην τον αφήσει!

Κάθε σκέψη αμφιβολίας του Λευτέρη Δράκου για το μέλλον του στην ομάδα έσπευσαν να προλάβουν οι άνθρωποι του Ποσειδώνα Καρπάθου. 

Ο πολύπειρος επιθετικός, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας του Γιάννη Καραμηνά στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη, πρόλαβε να εξελιχθεί σ’ έναν από τους βασικούς συντελεστές της φετινής εξαιρετικής πορείας της και να αγαπηθεί από τους Καρπάθιους, οι οποίοι δεν το σκέφτηκαν δεύτερη φορά και φρόντισαν να τον «δέσουν» από τώρα. 

Το έργο τους αποδείχθηκε εύκολο. Ο Λευτέρης Δράκος περνάει καλά στην Ποσειδώνα, έχει όρεξη να παίξει ποδόσφαιρο και να προσφέρει και όπως λέει και ο ίδιος στην «Ροδιακή», για να πει το «ναι» δεν χρειάστηκαν να περάσουν περισσότερα από πέντε λεπτά:  

«Υπήρχε επιθυμία των ανθρώπων της διοίκησης να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας . Το κλίμα είναι εξαιρετικό και τα βρήκαμε εντός πέντε λεπτών. Τους ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Κατταβιάς και του Αγίου Ισιδώρου για τη δυνατότητα που μου δίνουν να προπονούμαι».