Ευχές και συγχαρητήρια  στις πρωταθλήτριες κορασίδων

Την ομάδα κορασίδων του Ιάλυσου, που κατέκτησε τον τίτλο για τη σεζόν 2017-18, συνεχάρησαν τόσο ο ΑΟ Κολοσσός όσο και η ΑΕ Δικαίου.

ΑΟ Κολοσσός: «Ένα αγωνιστικό διήμερο-γιορτή για τις κορασίδες και το μπάσκετ της Δωδεκανήσου ολοκληρώθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στη Ρόδο.

Θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα της Ιαλυσού για την κατάκτηση της 1ης θέσης καθώς και τις αθλήτριες της δικής μας ομάδας για την κατάκτηση της 2ης θέσης, σ’ έναν τελικό που για χρόνια θα θυμόμαστε όλοι όσοι ήμαστε παρόντες. 

Συγχαρητήρια, επίσης, στις αθλήτριες του Ιπποκράτη Κω και της ΕΑ Καλύμνου, στους προπονητές και τις προπονήτριες όλων των ομάδων, στους διαιτητές και κριτές των αγώνων για την άψογη παρουσία τους.

Φυσικά, δεν θα παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του φίλου σωματείου ΓΑΣ  Ιάλυσος, για τη συνεργασία στη συνδιοργάνωση κι αυτού του final4, αποδείξαμε και πάλι την ειλικρίνεια που μας διέπει και τον κοινό μας στόχο:  Τα παιδιά μας στα γήπεδα για μπάσκετ.

Με τιμή
Για τον ΑΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΣΕΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ».


ΑΕ Δικαίου: «Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι αθλητές-αθλήτριες, οι προπονητές της Α.Ε. Δικαίου και η διαχείριση του www.ae-dikaioubc.gr, θέλουν να δώσουν θερμά συγχαρητήρια προς την ομάδα του ΓΑΣ Ιαλυσός, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κορασίδων Δωδεκανήσου 2017/ 2018!

Η κατάκτηση του τίτλου ήταν πανάξια και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, εκπροσωπώντας το Νομό μας!».