Μιχάλης Χατζηνικήτας: «Είναι νωρίς ακόμα  για σχεδιασμό…»

Τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιμένουν όλοι στον Ιάλυσο, για να ξεκινήσουν το σχεδιασμό της ομάδας, που θα διεκδικήσει τους στόχους της τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Απομένουν τρεις αγωνιστικές κι όπως είναι φυσικό, είναι νωρίς ακόμα για να ειπωθεί οτιδήποτε. Βέβαια προηγείται πρώτα η έκθεση του Θανάση Τερζή που θα αφορά την αγωνιστική προσφορά των παικτών και οπωσδήποτε είναι εκείνη, που θα κρίνει πολλά για τους παίκτες. 

Υπάρχει φυσικά και το θέμα της παραμονής του Θανάση Τερζή, το οποίο και θα συζητηθεί. Οι πάντες είναι ευχαριστημένοι από τη δουλειά του αλλά και των συνεργατών του.

Ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Χατζηνικήτας, μιλώντας χθες για το θέμα αυτό, τόνισε πώς «Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πούμε οτιδήποτε για την καινούργια χρονιά. Με το τι θα κάνουμε τη νέα περίοδο, θα ασχοληθούμε όλοι μας μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Νομίζω πώς υπάρχει πολύς χρόνος μπροστά μας για να σχεδιάσουμε τον Ιάλυσο της νέας περιόδου».

Στο μεταξύ οι παίκτες του Ιάλυσου, συνέχισαν τις προπονήσεις τους σε εντατικούς ρυθμούς. Την Κυριακή ως γνωστό έχει ρεπό και οι παίκτες του Θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν.