Έπονται οι αγώνες κατάταξης στο πρωτάθλημα ανδρών

Έπονται οι αγώνες κατάταξης στο πρωτάθλημα ανδρών

Έπονται οι αγώνες κατάταξης στο πρωτάθλημα ανδρών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 133 ΦΟΡΕΣ

Την επόμενη εβδομάδα τα παιχνίδια για τις θέσεις 1-2 και την ανάδειξη των ζευγαριών της ημιτελικής φάσης του F4

Ορίστηκε την προσεχή Κυριακή το επαναληπτικό παιχνίδι της α’ φάσης των πλέι οφ στον Όμιλο Νήσων, ανάμεσα στον Ηρακλή 2000 και τον Αίολο Κεφάλου, που ενδεχομένως και να κρίνει το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο για το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος ανδρών, όπου ήδη έχουν προκριθεί οι Καλλιθέα, Διαγόρας και ΑΕ Δικαίου.

Βέβαια, εκτός του ότι ακόμη εκκρεμεί ο τέταρτος «μνηστήρας» του φετινού τίτλου, σε εκκρεμότητα βρίσκονται και τα ζευγάρια των ημιτελικών καθώς πρέπει να διεξαχθούν οι αγώνες κατάταξης στους δύο Ομίλους, για τις θέσεις 1-2.

Καλλιθέα και Διαγόρας από τον Όμιλο Ρόδου ξεκουράζονται από τις αρχές του μήνα αφού «σκούπισαν» με 2-0 τους αντιπάλους τους, Ροδίων Άθλησις και Γαλάζια Ακαδημία αντίστοιχα, ενώ θα ανεβάσουν εκ νέου ρυθμούς από βδομάδα δεδομένου ότι ο αγώνας κατάταξης είναι προγραμματισμένος για το διάστημα από 23 έως 26 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Καλλιθέα στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος επικράτησε του Διαγόρα και στα δύο παιχνίδια, όπως άλλωστε και η ΑΕ Δικαίου του αντιπάλου της, είτε αυτός θα είναι ο Αίολος Κεφάλου (που προηγείται 1-0 στα πλέι οφ) είτε ο Ηρακλής 2000.

Όσον αφορά στο φάιναλ φορ, που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο των Καλυθιών, προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία διεξαγωγής του ωστόσο πιθανολογείται για αμέσως μετά το Πάσχα, δηλαδή σε ένα μήνα από τώρα.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.