Νέο σεμινάριο για το Photoshop

Μετά τη μεγάλη απήχηση που είχε το 1ο Σεμινάριο Photoshop η εταιρεία BEYOND Group, που είχε αναλάβει τη διεξαγωγή του, ξεκινάει νέο κύκλο σεμιναρίων για το Photoshop.

Το 2ο σεμινάριο Photoshop, θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 30 Μαρτίου, στη Ρόδο και θα απευθύνεται προς όλους τους λάτρεις της ψηφιακής εικόνας.

Οι μαθητές δεν είναι απαραίτητο να είναι χρήστες του Photoshop , καθώς η διδακτική ύλη καλύπτει από τους αρχάριους έως τους προχωρημένους χρήστες.

Πρόκειται για σεμινάριο διάρκειας 30 ωρών, με εισηγητή τον  κ. Νίκο Βασιλάκης, ο οποίος έχει πολλές ώρες διδασκαλίας στο ενεργητικό του.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία και τους ενδιαφέρει να αποκτήσουν μία νέα οπτική στο αντικείμενο. Η διδακτική ύλη θα περιλαμβάνει τις τεχνικές χρήσης που αφορούν στο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας και επιπρόσθετα θα αφιερωθεί επιπλέον χρόνος για να καλυφθούν και οι ιδιαίτερες απαιτήσεις των συμμετεχόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο info@beyondgroup.gr ή στο 22410 20600 , ώρες επικοινωνίας 09:00-17:00.