Οδηγίες για τους… τολμηρούς δρομείς

Οδηγίες για τους… τολμηρούς δρομείς

Οδηγίες για τους… τολμηρούς δρομείς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 254 ΦΟΡΕΣ

Τι θα πρέπει να προσέξουν οι συμμετέχοντες στον αγώνα ορεινού δρόμου «Προφήτης Ηλίας 2018» αύριο ώστε να απολαύσουν πραγματικά την παρουσία τους μέσα σε… εκπληκτικά μονοπάτια

Με τις εγγραφές να συνεχίζονται και να γίνονται δεκτές ακόμη και λίγο πριν την εκκίνηση στις 10.30 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ορεινού δρόμου για όλους «Προφήτης Ηλίας 2018» αύριο με αφετηρία και τερματισμό το ξενοδοχείο ΕΛΑΦΟΣ.

Οι διοργανωτές αναφέρουν τι θα πρέπει να προσέξουν οι συμμετέχοντες ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια του αγώνα:

Μέτρα ασφαλείας δρομέων
Οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην κίνησή τους στα δύσκολα σημεία της διαδρομής και οφείλουν να σέβονται τους υπόλοιπους συναθλητές τους, να μην αλληλοεμποδίζονται στην προσπάθειά τους, να επιτρέπουν σε πιο γρήγορους δρομείς να τους προσπερνούν και γενικά να μην εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Σε περίπτωση τραυματισμού δρομέα, θα πρέπει να ειδοποιηθεί άμεσα το προσωπικό της διοργάνωσης καθώς και εθελοντές – διασώστες που καλύπτουν την διαδρομή, από τους δρομείς που θα αντιληφθούν το περιστατικό.

Τα παπούτσια που πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι καλό να έχουν προδιαγραφές trail.

Τέλος, οι συμμετέχοντες δρομείς δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν φορητές συσκευές ήχου (MP3 κ.α.) προκειμένου να είναι σε θέση να αντιληφθούν καταστάσεις κινδύνου (πτώσεις δένδρων, πτώση συναθλητών, κάλεσμα για βοήθεια κ.α.), ιδιαίτερα αν οι καιρικές συνθήκες την ημέρα της διοργάνωσης είναι δύσκολες (έντονη βροχόπτωση κ.α.).

Ασφάλιση δρομέων και συμμετεχόντων της διοργάνωσης
Η Οργανωτική Επιτροπή , στα πλαίσια ασφάλειας των δρομέων και των συμμετεχόντων της διοργάνωσης ΄΄ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 2018’’, έχει προβεί στην ασφάλιση όλων τον εμπλεκομένων του αγώνα, για θέματα σωματικών βλαβών και υλικών ζημιών από τον χορηγό ασφάλισης του αγώνα ERGO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Διαχείριση προσωπικών αντικειμένων και ιματισμού.
Το αργότερο 20΄ πριν την εκκίνηση, οι δρομείς θα πρέπει να αφήσουν τα πράγματα τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ξενοδοχείου Έλαφος, όπου και θα φυλάσσονται από τον υπεύθυνο ιματισμού . Μπορούν να τα παραδώσουν σε ειδική σακούλα, που θα τους διανεμηθεί και να αναγράψουν πάνω τον αριθμό συμμετοχής τους και το όνομα τους. Μετά το πέρας των αγώνων, μπορούν από το ίδιο σημείο να τα παραλάβουν με τον αριθμό συμμετοχής τους και το όνομά τους από τον υπεύθυνο ιματισμού.

Υγειονομική κάλυψη
Ο αγώνας θα καλυφθεί υγειονομικά και ιατρικά από τον γιατρό των αγώνων και νοσοκόμο με ασθενοφόρο της Γενικής Κλινικής EUROMEDICA. Επίσης, σε συνεργασία με τις Εθελοντικές Ομάδες Διασωστών Σαμαρειτών, θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, ειδικά σε σημεία που χρήζουν προσοχής, παροχής πρώτων βοηθειών σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!